2030-ig maradhatnak az EA-nél a UFC-jogok

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 6.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy sikerült meghosszabbítania a megállapodását az NHL-lel és a UFC-vel is. Az utóbbi kapcsán egy érdekes konkrétumra is fény derült, eszerint 2030-ig a kiadó szállíthatja a UFC-játékokat.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy két sportszövetséggel is sikerült szerződést hosszabbítania, ennek értelmében továbbra is a kiadó szállítja az NHL- és a UFC-játékokat.

Noha az NHL kapcsán csak annyit árult el a cég, hogy a frissen kötött megállapodás több évre szól, a UFC esetében már egészen konkrét részletekkel szolgált: eszerint 2030-ig nála maradhatnak a bajnokság jogai.

A UFC-üzlet többé-kevésbé exkluzív: bár nem terjed ki Kínára, ráadásul csak azokra a játékokra vonatkozik, ahol az MMA kapja a főszerepet, ez alapján viszonylag biztosan kijelenthetjük, hogy az EA Sports UFC-sorozat jövője biztosítva van.

4.
4.
crytek
#3: Mi nem termel? A többi verekedős game bárkitől miért jön ki pcre? Wrck? Amik alig fogynak 500k db számba pcte miért éri meg? Hagyjuk már ezt a drága a portolás szöveget amikor kb filléres tétel
3.
3.
csoki0619
#2: Valószínű azért, mert nem termel annyi lóvét h megérje nekik az optimalizáció, plusz ki a herém játszik ilyen játékokkal pc-n?! Egy verekedős játék amit alapvetően azért vesz az ember, h szétverje a cimborája virtuális pofáját. :-)
2.
2.
crytek
Bárcsak az nba2ksokhoz kerülnének a jogok. Végre jönne pcre is... Csoffadt EA nem értem miért nem adja ki
1.
1.
Rókalesőcipő
Inkább a NASCAR jogokat szereznék vissza. A NASCAR Thunder 2004 volt az utolsó jó nascar játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...