A jövő év végén érkezik az új Battlefield

  • Írta: szlav
  • 2020. november 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A két évvel ezelőtt megjelent Battlefield V felemás fogadtatása után több-kevésbé lecsendesedett a széria, jövőre azonban újra megvethetjük a lábunkat a csatatéren. A DICE következő játéka minden eddiginél hatalmasabb ütközeteket ígér.

Az Electronic Arts legfrissebb üzleti tájékoztatóján a vállalat elnök-vezérigazgatója, Andrew Wilson megtörte a csendet a Battlefield-széria jövőjét illetően. Hiába a nyakunkon az új generáció és a játékoktól hemzsegő ünnepi időszak, idén karácsonykor nem lesz új epizód a fa alatt, jövőre viszont újult erőt vesz a háborús franchise.

Wilson elárulta, hogy a DICE már javában dolgozik az új Battlefielden, melynek csatái eddig soha nem látott méreteket öltenek majd. Az új konzoloknak hála a fejlesztőcsapat igazán kibonthatta a szárnyait, a stúdión belül már jelenleg is zajló játéktesztek alapján pedig a végeredmény nagyszerűen fest.

Mi ebből azonban valószínűleg csak 2021 tavaszán láthatunk bármit is, hiszen ekkor veszi majd kezdetét az aktuális évre szóló marketingkampány. Az EA egyébként a 2021 áprilisától 2022 márciusáig tartó időszakban hat új játékot készít az újgenerációs konzolokra (és természetesen PC-re), melyből egyik a következő Battlefield, a másik pedig a Criterion új Need for Speedje lesz.

A kiadó a pénzügyi jelentésében 1,15 milliárd dolláros bevételről és 185 millió dolláros nyereségről számolt be az elmúlt negyedévre, ami 15, illetve 88 százalékos visszaesés. Ebben többek között nagy szerepet játszott, hogy idén a FIFA és az NHL is később jelent meg a szokásosnál.

27.
27.
FekaFOB
#26: Igen, valahogy úgy kellene megoldani, itt PC-n is böven nagy a játékosbázis, nem lényeg annyira, hogy a konzolosokkal együtt lövöldözzenek. Ha mégis az lenne hogy mindenki össze lesz eresztve akkor ismét csak a privát szerverek nyújtanák a részbeni megoldást, ahol az adminok lazán kickelhetnek vagy bannolhatnak valakit. Ezen opció nélkül tényleg nem kecsegtetne túl sok jóval az össznépi buli.
26.
26.
frankdelgado
Remèlem crossplay lesz, de csak konzolok között. Pc sek nem kellenek, tudom, h a tisztessèges pc gamereknek ez rosszul esik, de a csalók rontjàk a renomèt, de nagyon.
25.
25.
FekaFOB
#23: Egyet értek. Bár a Kar98 a BFV-ben elölépett a kedvenc megymagköpködöim közé, remél elérhetö lesz a folytatásban is. A hangja, az animációi és a sebzése elég ultimate kombó volt szerintem.
24.
24.
#23: A meggymagkopkodo szarokkal is ugy szetlonek a fel fejed hogy fel se fognad, hogy mi tortent....
23.
23.
Grabowsky30+
Én a hibáival együtt is mindig is imádtam a BF-et, voltak részek amik jobbak voltak amik kevésbé, de minden résznek megvoltak a maga "epic" pillanatai a csatatéren! Viszont ilyen háborús feelinget, mint amit a bf-ekben én másik multis fps-ben soha nem éltem át. Szinte csak conquestet játszok a nagy térképek miatt. Szóval nagyon várom a következőt ha még nagyobb térképek lesznek. Nem lenne rossz megint visszatérni a modern fegyverekhez már picit unom a meggymagköpködő szarokat.
22.
22.
zozo76hun
varom szeretettel XBOX series X-re!
21.
21.
DollSyndrome
Csak ne legyen cross gen. Ha játékmenetre nem is, a látványra kíváncsi vagyok.
19.
19.
Animejetix
#18: Nem történt itt semmi, csak a henicica kötött beléd de sztem az megtalált volna máshol is... Semmi köze a GK-nak...
18.
18.
zoli12i
Imádom GK komment szekciót! :D
1 komment után mély személyeskedés, bebüfögés, álszenteskedés, kamu troll profil izzítása, később anyázás. Van ami sosem változik, de azért voltak itt durvább arcok...
10.
10.
zoli12i
#5: Konkurenciától mérföldekkel lemaradva.
Sőt, a saját korábbi címeik bevételeitől és népszerűségétől is messze elmaradva.
Nem jó irányba haladt a széria annyi szent. Mondom ezt úgy, hogy nálam a BF prioritást élvezett mindennel szemben (egykor).
8.
8.
FekaFOB
A lényeg, hogy modern legyen, a BF5 kitünö gunplay-ével és privát szervetekkel és én már boldog leszek.
7.
7.
Animejetix
Bf5 nagyon is jó cucc, alig várom a folytatást! :)
5.
5.
FekaFOB
#1: Halott széria a milliós eladásokkal, na persze. :D
1.
1.
zoli12i
Egy rég halott széria. Felesleges már ezt erőltetni...
Hol vagyunk már a BC2-től, BF3-tól ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...