Utólag kap online multit a Sackboy: A Big Adventure

  • Írta: szlav
  • 2020. november 6.
  • Hír
Link másolása
Ne aggódjatok, a Sackboy: A Big Adventure már a megjelenése napján támogatja majd a helyi többjátékos módot, az online kalandokra azonban még várnunk kell néhány hetet.

Szinte el sem tudnánk képzelni PlayStation-konzolt új Sackboy-kaland nélkül, és szerencsére a Sumo Digital ezúttal sem okoz csalódást. A LittleBigPlanet hőse az új játékában sem lesz teljesen magányos, hiszen a többjátékos módnak köszönhetően a kanapé előtt ülve a családtagjaink és barátaink is átvehetik az irányítást a többi babzsákhős felett.

Aki viszont inkább az interneten keresztül vágna neki a nagy kalandnak, az bizony az első napokban hoppon marad, a játék fejlesztőcsapata ugyanis ma bejelentette: az online multiplayer sajnos még egy kevés finomításra vár, így az csak egy későbbi frissítés keretei közt érkezik majd még az év vége előtt.

Az online porció egyébként problémamentesen működik majd a két konzolgeneráció képviselői közt, a mentéseinket pedig szabadon átvihetjük majd PlayStation 4-ről PlayStation 5-re. Érdemes azonban megemlíteni, hogy ez utóbbi funkció, vagy is a save transfer szintén az online móddal érkező frissítésben élesedik majd.

A Sackboy: A Big Adventure november 12-én érkezik PlayStation 4-re, november 19-én pedig PlayStation 5-re. Ha még nem tettétek meg, csekkoljátok le a játék sztorielőzetesét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...