A The Medium is csúszik a Cyberpunk 2077 miatt

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 7.
  • Csúszás
Link másolása
A Cyberpunk 2077 halasztása lényegében arrébb tolta a fél decemberi játékmegjelenési naptárat, most a Bloober Team jelentette be, hogy idén inkább mégsem adják ki a The Mediumot.

A The Medium az eredeti elképzelések szerint december 10-én jelent volna meg, a Bloober Team azonban úgy döntött, hogy elhalasztja a premiert, így a játék csak 2021. január 28-án kerül boltokba PC-n és Xbox Series X/S-en. Az anyagot az Xbox Game Pass kínálatában is megtaláljuk majd.

A lengyel csapat részint a koronavírus-járványra, részint pedig "más játékok" ütemezésére fogta a dolgot, és bár nem nevezték nevén, alighanem a Cyberpunk 2077 miatt döntöttek úgy, hogy inkább várnak másfél hónapot a debüttel. Mint tudjátok, a CD Projekt RED szerepjátéka november 19-én debütált volna, az utolsó utáni pillanatban azonban elhalasztották a premierjét - épp december 10-re.

Hasonlót húztak egyébként az Everspace 2 és a Path of Exile fejlesztői is.

14.
14.
tyber16
#6: Tökéletesen egyetértek, amikor bejött a vírus akkor át kellett volna tolniuk jövő novemberre. De még ha a vírus nem is lett volna akkor is senkit nem zavart volna és a youtubereken kívül az "átlag" emberek is vehetnének ps5-öt.
13.
13.
Gerzson95
Szánalmas játékipar. XD
12.
12.
azureknight0715
Most költöttek egy valag pènzt plakátra a times squarere 4 hèt hírdetèsre. Nem hiszem hogy kidobnának ennyi pènzt az ablakon ha nem lenne biztos ez mostmár
10.
10.
Rókalesőcipő
#4: Mér nem adták ki az eredeti időpontba őrli exessz-ben XD
9.
9.
delphijos
#5: Ugyan. Lenne megint pár fenyegető levél, netes hiszti, és fél év múlva ugyanúgy megvenné mindenki.
7.
7.
AbsurdShark
#2: Szerencsére sokáig engem is hidegen hagyott a Cyberpunk 2077, és így a hype-vonatra is csak kb. két hónapja ugrottam fel, mikor utánaolvastam hogy milyen lehetőségek lesznek benne.
6.
6.
adamsfamily
#3: Szerintem bőven ráértek volna jövőre kiadni a next-gen konzolokat.Ps-re sincs sokkal több játék.Lesz Demons' souls meg Pókember.De a Spider-man MM is állítólag 8 órás,ami azért elég karcsú.
5.
5.
Yanez
#4: Tuti nem fog többet csúszni. Nem lenne kiknek befejezni a játékot.
4.
4.
tyber16
Ez akkor lenne ciki ha a cyberpunk megint csúszna XD.
3.
3.
Oistrakh01
Series x-et veszek, de nem elég szégyen hogy nincs nextgen címük, még ezt is elhalasztják.. Bravó
2.
2.
Daniel21
#1: Tu túúú... utat a cyber hype vonatnak!! :D
Amúgy engem hidegen hagy maga a játék, de azért kicsit vicces látni hogy ez a cím milyen hatással van az egész játékpiacra. :)
1.
1.
pedig fasza lenne már ha lemenne a hype, a rajongók megkapják a cyberpunkjukat és hadd jöjjön a többi gém.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...