Johnny Depp nélkül folytatódik a Legendás állatok

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A Gellert Grindelwaldot alakító Johnny Depp az Instagramján jelentette be, hogy a közelmúlt eseményei miatt kiszáll a Legendás állatok-sorozatból. A harmadik részben már más bújhat a karakter bőrébe.

Johnny Depp kiszáll a Legendás állatok-sorozatból, ezt a színész az Instagramján jelentette be. Deppet a közelmúlt eseményei miatt a Warner kérte meg, hogy távozzon, ő pedig tiszteletben tartva mindezt, illetve velük egyetértésben döntött úgy, hogy lépnie kell. Leszögezte ugyanakkor, hogy bizonyítani fogja, hogy hamisak a róla szóló állítások.

Az ügy előzménye, hogy Depp elveszítette a The Sunnal szemben indított rágalmazási perét, amelyet azért indított, mert a brit bulvárlap "feleségverőnek" nevezte őt. A bíróság szerint az újságban leírtak "alapvetően igazak" - a hírek szerint a színész verte volt feleségét, Amber Heardot.

A Warner közleménye szerint a Legendás állatok harmadik részének munkálatai javában zajlanak, Gellert Grindelwald karakteréhez pedig más színészt keresnek majd. A premier 2022 nyarán várható.

16.
16.
Thor Vath
#5: Kb ötezer bizonyíték és tanuvallomás van rá, hogy nem verte, hanem pont, hogy a pszicho csaj terrorizálta Deppet, a sérüléseket meg magára sminkelte (előző nap, másnap nyoma se). De úgy látszik, egy nőnek sima bemondásra mindig igazat adnak.
14.
14.
savior10
#13: Itt írtak olyat, hogy a nő biztos megérdemelte meg van amelyik kiharcolja magának a pofont.

Ezek a kommentek ebben a szituációban alapból lényegtelenek mert Depp részéről nem történt verés kvázi a "csaj biztos megérdemelte" itt érvénytelen.
13.
13.
delphijos
#12: “Egy kicsit olvassátok már jobban utána az ügynek mielött hülyeségeket kommenteltek.”

Ki irt mást ? ( az idióta “megérdemelte” kommenteken kívül ) ? Pont ezért vagyok mérges. Hogy egy bíró hogy mondhatott olyat hogy az újság “alapvetően igazat” irt...
12.
12.
savior10
Egy kicsit olvassátok már jobban utána az ügynek mielött hülyeségeket kommenteltek.
A csaj bántalmazta Depp-et: levágta az ujját, beleszart a közös ágyukba, ütlegelte őt. Mindezt a csaj úgy állította be, hogy ő volt az áldozat. Még kamu sérüléseket is sminket magára. A The Sun UK pedig feleség verőnek bélyegezte Johnny-t mert #belivewomens# meg #metoo#. A felesége ellen a pert megnyerte mert kurva sok bizonyíték volt, hogy Amber kamuzott. Ezt természetesen a magazin és a stúdió leszarja mert az egész neoliberális szar mozgalmukkal szembe megy hogy Hollywoodban egy híres színészt egy nő bántalmaz.

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez így most nagyobb média esemény és több klikket generál mintha neki adtak volna igazat minden téren.
10.
10.
Helium Prime
#7: Bizony vannak olyan nők akik szinte kiharcolják! Hölgyeket,nőket nem,de uszító maffiát játszó keménykedő lotyók ne csodalkozzanak,ha jön a valóság pofon!
No meg volt itt az utcánkban is egy 30 as pár kisgyerekkel. Kiderült a nő ivott rendesen és vagy 3 évig tűrte a faszi,hogy állandóan nekiment míg egyszer jól elverte! Gondolom ezt hívják úgy m,hogy betelt a pohár nála is! Gyerek azóta is a srácnál szépen neveli anyuka meg a ki tudja hányadik faszin túl 38 évesen májbeteg! Isten nem csak pofonnal ver!
8.
8.
delphijos
#7: Ha igaz lenne, akkor erre nincs mentség. Mi az hogy “megérdemelte” ??
7.
7.
JinjeR
#5: Egy ilyen kaliberű embernél ezt nehezen hiszem el..
Ha kapott is egy-két pofont akkor azt biztos hogy megérdemelte!!
6.
6.
SLi
#4: ez tipikusan olyan hogy rajtuk kívül soha senki nem fogja megtudni mi történt, az hogy ki melyik félnek hisz, azon múlik melyikükkel tud vagy akar azonosulni.
Amúgy néhány hete volt hír hogy Amber Heard meg bukhatja az Aquamen-beli szerepét ugyanez miatt az ügy miatt
szerintem mindkettőnek maradni kellene, nem tartozik ez a dráma senkire, mondjuk nem mintha számítana, mindkét sorozat habkönnyű hülye gyerek mozi
5.
5.
Caleon
Ha tényleg verte a feleségét, menjen rá a karrierje.
4.
4.
Ooorky
#1: Utánaolvasva a dolgoknak, eléggé bűzlik az ügy.

14 alkoholos/drog befolyásoltság alatt elkövetett verés miatt perelte be a volt felesége, ebből 12-t vettek figyelembe, 2 esetet ejtett a bíróság.

Depp védelmében felszólaltak a nő munkatársai, rendőrök, egészségügyi dolgozók, de őket figyelmen kívül hagyta a bíróság, gyakorlatilag csak a nő vallomására épül az egész.
3.
3.
Ooorky
#1: "alapvetően igaz", azaz a feleség is azt vallotta, hogy véletlen volt az ütés

pl. meg akarta ijeszteni, de a nő pont úgy mozdult, hogy telibe kapta, majd sűrű bocsánatkérések közepette kibékültek, most meg kapóra jött.
2.
2.
#1: simán lehet hogy inkább valami filmes nagykutyának lekúrta a feleségét\csaját és lejárató kampény megy ellene.
1.
1.
delphijos
Elég szomorú hogy egy bíróság ilyet mond hogy “alapvetően igazak” amikor úgy tudom bizonyíték nincs, és ítélet sincs.... és mostanában ez meg, az ártatlanság vélelme a kukában. Persze, ha kiderül hogy igaz, büntessék meg, de ne előre ítélkezzenek....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...