Johnny Depp nélkül folytatódik a Legendás állatok

A Gellert Grindelwaldot alakító Johnny Depp az Instagramján jelentette be, hogy a közelmúlt eseményei miatt kiszáll a Legendás állatok-sorozatból. A harmadik részben már más bújhat a karakter bőrébe.

Johnny Depp kiszáll a Legendás állatok-sorozatból, ezt a színész az Instagramján jelentette be. Deppet a közelmúlt eseményei miatt a Warner kérte meg, hogy távozzon, ő pedig tiszteletben tartva mindezt, illetve velük egyetértésben döntött úgy, hogy lépnie kell. Leszögezte ugyanakkor, hogy bizonyítani fogja, hogy hamisak a róla szóló állítások.

Az ügy előzménye, hogy Depp elveszítette a The Sunnal szemben indított rágalmazási perét, amelyet azért indított, mert a brit bulvárlap "feleségverőnek" nevezte őt. A bíróság szerint az újságban leírtak "alapvetően igazak" - a hírek szerint a színész verte volt feleségét, Amber Heardot.

A Warner közleménye szerint a Legendás állatok harmadik részének munkálatai javában zajlanak, Gellert Grindelwald karakteréhez pedig más színészt keresnek majd. A premier 2022 nyarán várható.

16 komment - szólj hozzá!