Bemutatkozott a Mass Effect: Legendary Edition

Az N7 Day apropóján a BioWare megerősítette az eredeti Mass Effect-trilógiát remasterelő Mass Effect: Legendary Edition létezését, emellett bejelentette, hogy már készül a sorozat következő része is.

Beigazolódtak a pletykák, a BioWare ma bejelentette a Mass Effect: Legendary Edition érkezését PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az eredeti Mass Effect-trilógiát remasterelő pakk jövő tavasszal kerülhet majd boltokba, és egyelőre az alábbi kedvcsinálóval szolgálhatunk hozzá:

A BioWare célja az újrakiadással az, hogy mindenki a lehető legjobb formájában élhesse át Shepard kalandjait, ennek megfelelően akár 4K felbontásban, magasabb framerate, továbbá feljavított textúrák, karaktermodellek és effektek mellett játszhatjuk a játékokat, PS5-ön és az Xbox Series-konzolokon pedig további extrákra is számíthatunk majd. A csomagból egyetlen single player DLC sem fog hiányozni.

A csapat ezenkívül megerősítette, hogy az Anthem újraszabása, valamint az új Dragon Age mellett belekezdtek a következő Mass Effect-játék munkálataiba is. Habár a munkálatoknak még bőven az elején tartanak, egy concept artot már meg tudtak osztani a nagyérdeművel:

33 komment - szólj hozzá!