Bemutatkozott a Mass Effect: Legendary Edition

Az N7 Day apropóján a BioWare megerősítette az eredeti Mass Effect-trilógiát remasterelő Mass Effect: Legendary Edition létezését, emellett bejelentette, hogy már készül a sorozat következő része is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
#32: Azok az új 30k árú játékok is egy even belul mennek féláras akciókba úgyis, én nem szivbajoskodok.
Gamepass meg adom amit kapsz dolog, a legtöbb dolog amit benne van azt már kitoltam, és nem folyamatosan jönnek-mennek benne a dolgok. Causalolnak remél az tény amik mindenbe csak belekostolnak pár órát és nem merülnek el benne nagyon, meg új játékosoknak.
#32
Belegondoltatok már abba, hogy ez mennyi pénzbe fog kerülni ?
Ha a szoni ebben a generációban nem megy csődbe, akkor nincs jövője az emberiségnek ! :) A gamepassz a világ új és egyetlen vállalható vallása... Már, ha valaki olyan hülye, hogy konzolt vesz... ügye. :(
#31
#30: Te bele is betegednél ha valamihez nem tudnál hozzászolni ugye ? Te olyan lehetsz itt a komment szekcioban mint a Puzsér Róbert. Amugy meg nagyon is jővedelmező ezen az oldalon böffenteni. Érted a dolgot ugye kopasz :D engem nem nagyon kéne össze keverni senkivel. Itt a legtöbb ember nem azért jön fel az oldalra mert a hirekre kivancsi hanem azert mert osztani akarja az észt én pl elsem olvasom azokat a kommenteket amik olyan játék hirnél vannak ami nem érdekel..Amikor azt látom hogy valami tök jelentéktelen hirnél van 130 komment ott elégy egyertelmü hogy valahol félre siklott a dolog és megy az anyázás. Ez az örökös baromság ami itt megy hogy ez ilyen meg olyan fanboy. Ha valakinek tetszik egy játék ami csak az egyik konzolon van az már akkor fanboy. Már maga a logika hogy idegen emberek probáljak a sajat igazukat ráeröltetni a masikra. Mert itt az megy ha nem álsz be a sorba akkor az azt jelenti hogy trolkodsz. Akinek nem tetszik amit irok tehet egy sziveséget. :D
#30
#25: Vicces hogy ideböffentesz egy ilyen kommentet, és kifogásolod hogy nem jó a közösség. :)
#29
#25: Ijen prémium hozzáállás nem is lesz kozoseg
#28
#14: Űlj le, 1-es!
#27
#26: Kelet neked megszollallni
#26
YanezModerátor
#25: Nem mondtam, hogy odafigyelnek másokra, hanem attól lesz jó. De nem másokból kéne kiindulni és ugyanolyannak lenni, mint ők, mert akkor soha nem lesz változás. Elsősorban nem másokra kell mutogatni, ha jobb közösséget és helyet szeretnénk, magunkkal kell kezdeni.
#25
#23: Ez aztán nagyon jó közösség ami itt van. :D itt aztán az emberek odafigyelnek egymásra :D itt ezen az oldalon haver ugy müködik a véleménynyilvánítás mint az állatvilágban a szex amelyik kutya erösebb az ba.....k Hagyuk már ezt a hülyeséget. Közöség. Hol van itt közösseg ? Aztan szerintem ezt fejezük is be. Még ez a hablagy szöveg hogy itt figyelnek az emberek másokra.
#24
#21: Hűha!
Hogy mire számítottam?Hát tőled semmire!Főleg ilyen kifinomultan ügyelve az apró részletekre! Köszönöm

PiszkosFred!
Ezt nem olvastam! Köszönöm a jó hírt!

Kawada Kanadai :D
Én is így gondolom köszi,hogy leírtad!

Yanez
Elmész te a P be! :D
#23
YanezModerátor
#22: Micsoda érett reakció! Tudod egy közösség attól lesz jó, ha odafigyelnek egymásra. Építőjelleggel próbáltam feléd fordulni, ha nem így jött le, akkor bocsánatot kérek. Nincs gond, ezentúl akkor ignorálom a hozzászólásaidat. Annyit viszont mindenképp illik tudni, hogy a helyesírás nem szarság. Olyasmi ez, mint a rend. Van akinek szép tiszta a szobája, másoknál viszont akkora a kupi, hogy ember oda csak egyszer teszi be a lábát.

Persze ki hogyan ír, az nagyban függ attól mennyire tanult ember, mint ahogyan a takarításnál kit hogyan neveltek. A hanyag mindenütt hanyag.
#22
#20: Erre van egy egyszerű megoldás csukd be a szemed ha meglátod hogy irtam. De ezek szerint igy is értetted amit irtam ugye ? Akkor ? Ha valamihez hozzá akarok szolni nem fogokok ilyen szarságokon gondolkodni hogy mit hogyan irunk. Viszont azt észre vettem hogy neked a helyesirás nagyon megy ha megkapod a fizatésed vegyél magadnak egy sört :D ügyes vagy megérdemled :D
#21
#13: Mért mire számítottál ? Ezt te sem gondoltad komolyan hogy majd az uj részröl fogan beszélni -:) töbször is vilagosan elmondták a fejlesztők hogy jellen pillanatban a dragon age 4 van az első helyen náluk. Utanna pedig az Anthem foltozgatásá. Csak uttána jöhet a következő Mass effect amit én nem is bánok mert biztos hogy a minőség rovasára megy ha enyi jatékon dolgoznának egyszere. Tudják a fejlesztők hogy mekkora a rajongo bázisa a játéknak. Az hogy az andromedát elcseszték ez még jol is elsülhet a folytatásra nézve mert ök is tudják hogy ha az is szar lesz akkor a sorozatnak vége. Jó lenne ha valami rutinos csapat dolgozna rajta.
#20
YanezModerátor
#19: Ritkán írok ilyet, de kezdhetnél valamit a helyesírásoddal, mert lassan már fizikai fájdalmat okozol vele. Nem rosszból mondom, épp ellenkezőleg!
#19
#14: Miről beszélsz ember !!! Ez a tilogy kiadás a rajongoknak szól elsősorban. Itt semilyen pénz lehuzás nincs. Már az andromeda előtt rengeteg ember könyörgött ezért a kiadásért. Nincs elég eszed hogy egy ilyen regi sorozatért nem azok könyörögnek akik nem jatszottak vele. Ez a penz lehuzás dumát anyira utalom minden játéknal. Senki nem tart fegyvert a fejedhez neked vagy barkinek hogy ved meg !!
#18
#13: Olvass, ne csak nezz, olvass:

I can’t wait to continue our adventure together – revisiting our favorite memories in the Mass Effect universe, and creating brand new ones!

Meanwhile here at BioWare, a veteran team has been hard at work envisioning the next chapter of the Mass Effect universe.
#17
YanezModerátor
#13: Pedig nagyon igyekeztem egy jó nagyot rúgni beléd, de így is képes voltál felállni. No várj! Íme: én úgy tudom az sincs megerősítve, hogy biztosan Mass Effect lenne a játék amin dolgoznak. Erre talán a rajongók következtettek csak. Jó pihenést, Helium Prime!
#16
#14: Először én is erre gondoltam... De aztán meg arra, hogy valójában az első rész tényleg elbír egy kis tupírt (habár én elvoltam vele így is), másrészt meg azóta kijöttek olyan tv-k, monitorok, amin zavaró lehet például a felbontás. Plusz, a harmadik rész is már 8 (lassan 9) éve jött ki, ami egy új játékosbázist jelent, akik akkoriban még nem játszhattak vele, most pedig nem fognak "elavult minőséget" venni. És nem utolsósorban (amiben nagyon igazad van): pénz, pénz, pénz. :D