Friss gameplay videón az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 8.
  • Videó
Link másolása
Kilencpercnyi játékmenet-felvétel érkezett az Assassin's Creed: Valhallából, amelyben a játék producere, Julien Laferriére aprólékosan körüljárja az összes részletet, amit csak tudni érdemes a játékról.

Laferriére tolmácsolásában betekintést kaphatunk többek között az Assassin's Creed: Valhalla világába, harcrendszerébe, küldetéseibe és még sok minden másba is, a videót ráadásul egy Xbox Series X-en rögzítették:

Ezenkívül még érkezett egy rövid tévés reklám is, bár ez javarészt már ismerős jeleneteket vonultat fel a korábbi cinematic trailerből:

Az Assassin's Creed: Valhalla november 10-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, november 19-én pedig PlayStation 5-re.

44.
44.
Ps fanboy
Valhalla teszt, hogy tudja mire számíthat. :D

https://youtu.be/gRV9kYllizw
41.
41.
Ooorky
Notebook-hoz adták a kulcsot, el akartam adni, de a pozitív bemutatók miatt végül beaktiváltam.

High beállításra rakta magát, nem is szórakoztam vele.
De. A PS4 Slim-en tolt Origins-hez képest nekem annyival nem tűnt szebbnek, bár lehet az eltérő tájak miatt.

Elején gyerekként kezdés, be is villant, hogy itt tuti lemészárolják a családot és mehetek majd bosszút állni, mint szinte az összes AC-ban amiket toltam...
Apró glitch, a gyerek nyakának hossza össze-vissza ugrál, néha minizsiráf, máskor meg a válla között van a füle...
Szülők meghalnak, kezdődik a valódi játék, ki kell szabadítani a társaimat, visszaszerzem apám baltáját, hajózunk a fjord-ban majd CSAPATOSAN lerohanunk egy ellenséges őrhelyet.
Hát ez qva jó, eddig tetszik.

Majd beértem a faluba, találkoztam egy költővel akivel rímversenyt kellett vívni a megfelelő visszavágások kiválasztásával, győzelem esetén a karakter charismája megnő, több választási lehetőséget adva párbeszédeknél.
Hát ez qva jó, eddig tetszik.

Majd jött a kovács.
Ki kellett éleznem apám baltáját, odaadom neki, majd asszondja most felhasznál egy saját vasat, de ezentúl hozzak sajátot ha upgrade-elni akarok. Ahhoz hogy kiélezze mia f*szért kell egy darab vas???
Ezt nem. Ezt NEM.
Ha szimplán single játék lenne ahol végig lehet vinni a sztorit akkor első osztályú lenne.
De ezt nem vagyok hajlandó csinálni, hogy nyersanyagok kergetésével töltsek hosszú órákat.
Azóta el se indítottam.
32.
32.
crytek
Töltési idők...Nem tudom ps-en mit csinált az ubi de pc-n ilyen eltérések sose voltak 500mb/s vs csillimillió mb/sec SSD-k között... Durva na

https://www.essentiallysports.com/ps5-vs-xbox-series-a-comparison-of-fast-travel-and-boot-times-in-assassins-creed-valhalla-ubisoft-esports-news/amp/
30.
30.
Mortis
#24: már töltöm a játékot. sikerült megoldaniuk 2 és fél nap alatt. el kell nézni, végülis csak egy multinacionális vállalat több ezer dolgozóval...
29.
29.
Ooorky
#28: Minimális, a jövőben játszódó részek kötődnek egymáshoz, de a legtöbb játékos ignorálja azokat.
28.
28.
Yanez
Nem vagyok AC játékos, de ez a rész szimpatikus. Ennek van köze azt előző részekhez? Mert akkor így jártam.
25.
25.
Drraco
Lejárt az előzetes tesztek embargója, és eddig a kritikusok szerint az egyik legjobb AC rész lett a Valhalla. 90-100 pontokat kap... Jó ezt hallani, jó játékot, aki beszerezte.
24.
24.
Mortis
#23: köszi a válaszért.
meg sem jelent a könyvtáramban a játék. a support azonban ma már reagált és egy kis screenshot küldözgetés után azt írták, hogy továbbították egy belsős csapatnak az ügyem vizsgálatát. remélem megoldják 1-2 napon belül, mert csak a héten tudom kipróbálni a játékot, hétvégétől elfoglalt leszek egy jó darabig és nem lesz időm játszani.

#19: nem gond. köszi a reakciót. ; )
23.
23.
FrankBlack
#17: Szia Mortis

Én is ott vettem, és nekem engedte tegnap este előtölteni. Neked mit ír ki a "játék-hamarosan-előzetes letöltés " gomb helyén az uplay?
22.
22.
Guba32
Ma rendeltem meg Switchre a Rebel Collectiont,remélem az is így fog kinézni.Handheld is!:)
20.
20.
csoki0619
#16: Fifa-ba Spartan kick. XD Tetszik az ötlet.
Hangparancsos megoldást tudom elképzelni. Elkiabálod magad h THIS IS SPARTA és Ronaldo a 45-ös taposójával nyakon rúgja Messit .:D
17.
17.
Mortis
előrendeltem a Valhalla-t Uplayen keresztül, de már órák óta nem jelenik meg a könyvtáramban hogy előtöltsem s a support se válaszol. valakinek van valami ötlete?
16.
16.
Yanez
#15: Nem érted te a dörgést! Ez egy ilyen "spartan kick", mert volt a filmbe és lassan már a fifába is be kéne vezetni.
14.
14.
Turley
#13: Szerintem volt benne annyi szárazföldi tartalom, hogy a hajózás rész jó váltás legyen az unalmas gyűjtsd össze ezt menj A ból B be öld meg xy-t
13.
13.
b34C3
#12: A Black Flag volt az egyik legunalmasabb Ac. HAJÓZÁS, HAJÓZÁS, HAJÓZÁS és még egy kicsi HAJÓZÁS.
12.
12.
Turley
#10: Érdekes szerintem a black flag az egyetlen elviselhető epizód a szériából, pedig nem vagyok egy nagy pirate theme fan, de az volt az egyetlen ami nem lett bődületesen unalmas 4 óra után
11.
11.
FrankBlack
Én minden AC-t szeretek a maga nemében többé-kevésbé. Persze mindnek voltak gyengeségei, hibái, de mindegyikben találtam olyat is amiért tudtam szeretni. Mindegyik rész hozott annyi újítást hogy én nem éreztem unalmasnak (kor, helyszín, harcrendszer, stb.) és ezért majdnem mindet többször is újrajátszottam.

Az Origins nagyot ütött hangulatban, és harcrendszerben, de nekem az Odyssey még jobban tetszett. Elsősorban a harcrendszer tovább fejlesztése miatt, és mert nekem a Görög szigetvilág hangulata még inkább bejön. A nagy map engem egyáltalán nem zavart, éppen ellenkezőleg, jobban örültem volna még nagyobbnak is, mert így is 3x vittem végig a játékot (NG+) és fedeztem fel újra, csináltam meg majdnem minden location-t a térképen eddig már 3x. Jelenleg 420 óra van benne, és nem unom most sem.

A Valhalla az eddig látottak alapján nekem úgy tűnik, hogy az Odyssey még tovább fejlesztett változata. A harcrendszer még jobban tetszik, a világ hangulata számomra lenyűgöző. Nekem az év legjobban várt játéka. Természetesen elő van rendelve.
8.
8.
Mortis
#: Kèrem szèpen, menjen a pícsbe. Jámboran idejöttem S megörült a pici szívem hogy milyen sok kommentet termelt a hír, arra gondolván hogy parázs vitát eredmènyezett. 'Vègre, ilyen is règ volt; egy kis vita, nem csak a règi játèkosok apátiája ès a nagyon fiatal, első ácèzők optimizmusa!' felkiáltással vetettem bele magamat a kommentszekcióba.
Elárulva èrzem magam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...