King Arthur - összegyűlt rá a pénz a Kickstarteren

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 8.
  • Biznisz
Link másolása
Még négy nap hátravan a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale Kickstarter-kampányából, de máris összegyűlt rá a megjelölt összeg. Ennek hála most már biztos, hogy nagyobb büdzséből gazdálkodhat a NeocoreGames.

A King Arthur: Knight's Tale bejelentése óta hangoztatta a stúdió, hogy bár elindították a játék Kickstarter-kampányát, az eredmény nem fogja befolyásolni azt, hogy elkészül a taktikai-RPG, vagy sem. Mindenesetre azért örömteli hír, hogy a kezdeményezés végül sikerrel zárult, és így jóval nagyobb összeget fordíthatnak majd a fejlesztésre.

A 115 ezer angol fontos célt ugyanis elérte a gyűjtés - jelenleg 131 010 fontnál tart -, és még négy nap hátravan, amíg támogatni lehet a fejlesztők munkáját. Remélhetőleg a magyar csapatnak is sikerül megismételni a Larian Studios példájára a Divinity: Original Sin sikerét, hiszen nem csak a műfaj, de a fejlesztés is hasonló stratégián alapult a belga stúdiónál.

A King Arthur: Knight's Tale hivatalosan egyelőre csak PC-re lett bejelentve, de a fejlesztők nem zárkóznak el a jövőben a következő generációs konzolok gondolatától sem. Megjelenési dátumot még nem kaptunk egyik verzióhoz sem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...