Spider-Man: Miles Morales - az utolsó előzetes

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 9.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon a Spider-Man: Miles Morales megjelenése, a Sony pedig ennek apropóján közzétette a játék launch trailerét. Akciódús két perc következik, amelyben már Prowlert is alaposabban szemügyre vehetjük.

A Spider-Man: Miles Morales PS4-re már november 12-én elérhető lesz, míg PS5-re november 19-én, a konzol európai premierjével egy időben fut majd be. Érdemes visszanézni a játék tévéreklámját is, mert hangulatos darab lett!

6.
6.
Ooorky
Egy újabb unalmas ow, illik a ps-hez.
Gondolom szokásos sony formula, 10% játék, 80% kavicsgyüjtögetés, 10% átugorhatatlan átvezető.
3.
3.
Yanez
#2: Úgy van. Számomra ami 8-10 óra, az már nem dlc szavatosság. A 3 dlc az alap spiderman játékhoz például tökéletesen mutatja mi számít annak. Ráadásul ez egy különálló történet, egy másik szereplővel. Pont mint UC esetében a The Lost Legacy, vagy Infamous-nál a First Light.
2.
2.
Observer
#1: 8-10óra az alapjáték , mellékuldikkel egyutt meg 12. Kicsit kevesebb mint az elsó pokember jatek. Dlcnek nem mondanam.
1.
1.
lesik20
Nagyon jól néz ki a játék, és bár tele van minden jóval, szerintem még igy is DLC-ként kellet volna kezelni, mint anno a GTA 4, Episode of Liberty Cityvel. Ugyanaz a pálya (csak havas), sok megmaradt mozgás stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...