Jövő héten PC-re is befut a Halo 4

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Miközben a Halo: The Master Chief Collection megkapja a next-gen frissítését, a PC-s változat is kiteljesedik, hiszen a jövő héten számítógépekre is befut a csomag utolsó felvonása, a Halo 4.

A Microsoft azt ígérte annak idején, hogy 2020 végéig a teljes Halo: The Master Chief Collectiont átköltözteti PC-re, és koronavírus-járvány ide vagy oda, úgy tűnik, hogy tudja tartani a szavát. A cég bejelentése szerint a Halo 4 november 17-én válik elérhetővé a számítógépes játékosok számára.

Az önmagában is megvásárolható port 4K-ban is futtatható akár 60+ fps mellett, ezenkívül természetesen testreszabhatjuk az irányítást, támogatottak lesznek az ultrawide monitorok, és FOV-csúszkát is kapunk egyebek mellett. A Steamen és a Microsoft Store-ban is elérhető játék a kampányt, a multiplayer tartalmát és a Spartan Ops játékmódot is magába foglalja majd.

Ne feledjétek, szintén ezen a napon érkezik a konzolos változat next-gen frissítése is, amely ingyenesen elérhető lesz a kollekció tulajdonosai, illetve az Xbox Game Pass-előfizetők számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...