Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#30
Lenne sírás,ha ezek a like vadászok kapnának a közeljövőben egy levelet miszerint X millió dollár veszteséget okozó vicces videójuk miatt fáradjanak be a bíróságra! :D
#29
#28
#26: Viszont lesznek frankó mémek,már láttam nyásra húzott halat fölötte. XD.
#27
A 4DX mozi után itt a 4DX gaming. Ha eldobsz egy gránátot vagy felgyújtasz valamit a játékban, akkor füsteffekttel jelentkezik a gép.
Nincs semmi gond, valószínűleg csak az új AC-ban a hajós rajtaütésnél érkező tüzes nyílzáport szimulálta a konzol.
MűszálasLőrincnek sem kell aggódni, igaza lesz, a Series X-re válaszul sebtiben összedobott PS5-ből idő hiányában ez a fícsör valószínűleg kimarad.
#26
#25: Kamu a videó,ahol beszív oda tartottak valamit és végigszivta a füstöt.Már van róla videó,hogyan csinálták.
Viszonta lemezolvasós gondok azok valósak,nem veszi be vagy fúrcsán búg.
De ilyenek előfordúlnak új gépeknél,nincs ezzel semmi gond.Max aki nagyon várta annak kicsit bosszantó.
#25
#24: Olyan sose lesz hogy minden eszköz hibátlan. Sehol sem. Ami vicces még, hogy az MS oldalon az eszközöknél beregisztráltam a gépet, és a S/N alapján sima Xbox One-nak mondja. Még csak nem is S-nek, vagy X-nek. :)
#23
#20: Ja, csak annyi a különbség hogy szóltam hogy ez nem válasz a kérdésre.... az hogy ezen “háborgás” van.... igazán sajnálom ha emiatt elmulasztasz valami fontos infót.... amúgy a komment szekció nagy része szájkarate...
#22
#21: Igen Ooorky tudsz.
#21
Ha befizetek GPU-ra akkor pc-n is tudok stream-elve játszani? Nem akarok 120+GB-ot letölteni, hogy kipróbáljam a flight simulator-t.
#20
#15: Te meg belemagyarázol egy olyat, aminek se a kérdéshez se a válaszhoz, se a megoldáshoz semmi köze, az ilyenek miatt vesznek el infók a fórumokról meg a közösségi médiáról, mert mindenáron be kell írni valami baromságot, és ezekkel a hulladék üzenetekkel telik a kommentszekció (mint amilyen amúgy most az enyém is, ha lenne törlés, törölném is! :))
#19
#16: xDD
#18
#16: Akkor elnézem neki!
#17
#13: Tudom,de feltételezem,hogy a kérdező és más alap intelligenciájával rendelkező érdeklődő anélkül is tudja értelmezni a válaszokat,hogy pl egy ,,#1'' ilyet kellene elé biggyeszteni!
#16
#15: Ő lenni fogyaték.
#15
#11: Valaki kérdez valamit, erre odadobsz válasznak egy “semmi akadálya” szöveget egy linkkel, TÖK MÁSRÓL , és még fel vagy háborodva hogy szól az ember, aztán próbálsz itt fellengzősködni, hogy “annak mi értelme”.... Ja, de nálam van eltörve valami Genya , tényleg.... a szájbavágásodra meg állok készen, bármikor...
#14
#13
#11: A kérdést nem az az ember tette fel, akit te most idéztél, úgyhogy akár mindkettőtöknek igaza lehet.
#12
godach:Ha a tv képes rá akkor semmi.
Én: Így van!
Te:Röf-röf
#11
#10: Öcsém benned valami nagyon elvan törve,hogy minden hírnél bele kell álnod valakibe!
,,de ha jönne az okos tv-re akkor mégjobban örömlenne befizetni rá''
Ezt az Ultimate stílust meg nyugodtan használhatod otthon vagy az utcán ott jó eséllyel szájbavágnak aztán megnyugszol!