Fortnite - jöhet az előfizetéses rendszer?

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 10.
  • Teaser
Link másolása
Az Epic Games elkezdte szondázni a játékosokat, arra kíváncsi a csapat, hogy érdekelné-e őket egy előfizetési lehetőség a Fortnite kapcsán. A játék persze maradna ingyenes, a havidíjért cserébe különféle extrákat kapnánk.

A Fortnite-játékosok beszámolói szerint az Epic Games kérdőívben érdeklődik náluk arról, hogy mit szólnának egy előfizetési lehetőséghez a játék kapcsán. A részletek persze abszolút képlékenyek, de lényegében az az elképzelés, hogy havidíjért cserébe mindenféle extrához férhetnek hozzá a rajongók az egyébként free-to-play anyagban.

A kérdőívben 5-16 dollár közötti havidíjat pedzeget a cég, az extrák között pedig olyasmiket találunk, mint az 1000 V-Buck (a helyi játékbeli valuta), egy ingyenes skincsomag, amelyhez az előfizetők idő előtt hozzáférhetnének, valamint az aktuális évad szezonbérlete. A nyilvánossá vált visszajelzések alapján a játékosok egyébként nem zárkóznak el teljesen az ötlettől, bár több vélemény is megjegyzi például, hogy ennyi játékpénzzel nem sokra lehet menni a Fortnite boltjában.

Persze még ezek alapján is korai lenne biztosra venni, hogy a battle royale-játék előfizetéses lehetőséget kap majd, azt kijelenthetjük, hogy az Epic csapatát határozottan foglalkoztatja a kérdés. Korábban például az Annual Pass gondolatával játszott el, amely az adott év összes szezonbérletéhez hozzáférést biztosított volna többek között, igaz, ezt az ötletet végül elkaszálta.

Eközben ne feledjük el, hogy a Fortnite is next-genesedik, az Xbox Series-frissítés már elérhető az Xbox-kiadáshoz.

5.
5.
delphijos
#1: Én nem védem a játékot, de itt tényleg minden fillér amit ráköltesz az nem kötelező. Az ég világon semmilyen hátrányod nem lesz akkor sem ha semmit se fizetsz soha.
4.
4.
Szanalom, hogy a Fortnite-ban tobb es jobb Marvel karakter van, mint az Avengersben ;-)
2.
2.
Darksiders84
#1: Jöhetnél többször is mert már néha unalmasak a mindent jobban tudó nagyokosok vitatkozásai.
1.
1.
s4jtqkac
Orvos: Mentális betegség a családjában?
Beteg: Az unokaöcsém folyton pénzt költ egy játékra, amiről azt mondja, hogy ingyenes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...