Befutott a PS5-ös Remote Play-alkalmazás a PS4-re

A jó hír az, hogy nem muszáj megszabadulnunk a PS4-ünktől az újgenerációs konzol megvásárlása után, azon is játszhatunk ugyanis a PS5-ös játékainkkal a Remote Play közreműködésével.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#9: Jahh én nem a stream-ről beszéltem.

Hanem arról, hogy nem adja el feltétlenül az ember a régebbi konzolt, ha bejön az új. Pont azért, mert a régebbit megörökli esetleg a gyerkőc, és te tudsz majd nyugodtan PS5-ön gamelni....
#10
YanezModerátor
#9: Figyi, ez csak egy opció. A többség nyilván tojik rá, de lesznek olyanok is akiknek jól jön. Ártogatni biztosan senkinek nem fog, hogy ilyen is van.
#9
Törölt felhasználó
#4: De ehhez az kell, hogy egyszerre is lehessen tolni, vagy én vagyok ennyire értetlen balf*sz? Ha nem lehet egyszerre remote playezni a PS4-en és játszani a PS5-ön akkor mi ennek az értelme? És azt ne mondjátok, hogy Yanez amit írt az reális, hogy veszel egy 180 ezres gépet, friss illata van meg minden, erre lusta vagy bmeg felkelni a hálóban és inkább bekapcsolod a ps4-et és átstreameled a helyett hogy odamennél? :D vagy hogy bevinnéd akkor azt a tetyű 180 ezres géped a hálódba hogy ne kelljen felemelni magad :D bocs de én totál nem értem ennek mi a lényege.
#8
#2: De, nagyon GYANÚS.... ;)
#7
#2: Bocs, de ez eléggé egysíkú gondolkodás. Nem vagyunk egyformák. Nem minden játékos olyan, hogy az új generáció eljövetelével az előző konzolt eladja. Nekem megvan az összes eddigi konzol gépem és a PS4et se fogom eladni. Napokba pl. pont PS3on játszottam.

Ez egy lehetőség.
Valakinek jó hogy van, valaki meg feleslegesnek tartja.

Pl. simán el tudom képzelni, hogy pl. valakinek nem jutott konzol, de valaki a barátlistájáról vett és PS4-en távolról ezzel a funkcióval ki tud próbálni játékokat.
#6
#2: Ahogy Tibi is írta, nálam is a lányok örökölték a Ps4-et, szóval valóban működő koncepció.
#5
PS5-ön
#4
#2: Nem feltétlenül elvetendő az ötlet...nekem megörökli a gyerek pl a PS4-et, és végre az apja is tud majd gamelni a OS5-ön a nappaliban...igenis működő ez a koncepció..főleg hogy a PS4 2TB-os tárhelye tele van game-el, szóval mindenki jól jár nálunk....
#3
YanezModerátor
#2: Mondjuk én most elgondolkodtam ezen, mert a szobámban játszom, de van tv-m a nappaliban is, így oda kivihetem a PS4-et. Néha jön az unokaöcsém, ez jó megoldás lenne, vagy akkor is jó, ha épp a nappaliban vagyok és nem akarom fölemelni a valagam.
#1
És kifutott a Wishlist, pc-n meg telefonon sincs activities, normálatlan baromság.