Frissítve: Switchre tart a Serious Sam Collection

  • Írta: gorien
  • 2020. november 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Serious Sam első három kalandja hamarosan tiszteletét teszi a Nintendo hibridkonzolján. A switches változat az osztott képernyős multiplayert is támogatni fogja, úgyhogy haverokkal is nekivághatunk a démonirtásnak.

A Devolver Digital nemrég vásárolta fel a Serious Sam-játékok mögött álló Croteamet, és láthatóan nem is ül a franchise-on: a Serious Sam Collectiont Nintendo Switchre is elviszi. Hasonló címen már az Xbox 360-érában kiadtak egy gyűjteményt, azzal ellentétben azonban a switches változat nem tartalmazza a Double D-t.

A Switch-tulajok tehát a Serious Sam HD: The First Encounternek, a Serious Sam HD: The Second Encounternek és a Serious Sam 3: BFE-nek örülhetnek, valamint a The Legend of the Beast és a Jewel of the Nile kiegészítőknek. Ez a változat négy főig támogatja az osztott képernyős multiplayert is, mind a klasszikus többjátékos módokban, mind a kampányban.

Ráadásul nem is kell sokat várnunk a megjelenéséig, november 17-én ugyanis már kapható is lesz a Nintendo eShopban.

Update! Pár nappal ezelőtt kiderült, hogy nem csak a Nintendo Switch-tulajok kiváltsága lesz a kollekció, ugyanis a fentebb említett dátumon PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhetővé vált a Serious Sam Collection.

2.
2.
Gerzson95
Kazettás változatban nem lesz?
1.
1.
thelegendary
Azt meg meglesném miképp is futtatja majd a BFE t. PS3 on ritka ocsmány és lassú volt szegény. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...