Dead by Daylight - kettő az egyben gyilkos érkezik

  • Írta: gorien
  • 2020. november 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka hamarosan újabb istentelen gyilkossal bővül. Pontosabban rögtön kettővel. Az Ikrek nevezetű mészáros egy kis gnómszerű lénynek ad otthont, ami nagyon hasznos, ha túlélőket kell ölni.

A Dead by Daylight tiszteletét teszi a next-gen konzolokon is: vizuálisan és tartalmilag is felfrissül kissé. A játék következő fejezete az A Binding of Kin címet viseli majd, és az új pályán kívül új gyilkost és túlélőt is kapunk. A legfrissebb megátalkodott mészáros az Ikrek nevet viseli, és mivel a baj nem jár egyedül, a név két entitást takar.

A bemutatkozó videóból ugyan nem derül ki, pontosan miféle képességekkel keserítik majd meg a játékosok életét, de azt sejthetjük, hogy az Ikrek gnómszerű fele hasznos lesz a túlélők földhöz szegezésében. Az előzetesben ezt David King illusztrálja.

A túlélők csapatához Élodie Rakoto csatlakozik majd, akinek a képességei a generátorok javításában és a szökés előkészítésében segítenek.

A Dead by Daylight PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, Nintendo Switchen, valamint PlayStation 4-en játszható jelenleg. A PlayStation 5-konzolok befutásával pedig ott is elérhető lesz a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...