Mától bezárnak a Cinema City-mozik

A koronavírus további terjedésének megelőzése érdekében megszavazott új kormányrendeletre reagálva november 11-től a Cinema City valamennyi hazai mozija határozatlan időre bezár.

No, nem mintha eddig is különösebben tolakodtak volna a nagyobbnál nagyobb blockbusterek a mozikban, de mától még kevésbé fogunk moziba járni: a Cinema City, betartva az új kormányrendeletet, mely a koronavírus terjedésének lassítását célozza, november 11-től határozatlan ideig bezárja a magyarországi mozitermeit.

„Ha a járványhelyzet és a mozis piac is normalizálódik, abban bízunk, hogy az idei elhalasztott nagy premiereket mihamarabb be tudjuk pótolni, ehhez a biztonságos mozizást, ahogyan eddig is, a továbbiakban is biztosítani fogjuk” – mondta el Buda Andrea, a Cinema City marketing- és PR-igazgatója.

Az online megvásárolt mozijegyek árát a Cinema City visszautalja, a pénztárnál vásárolt jegyeket a jegy és a blokk felmutatásával visszatérítik. Ha nincs meg a blokk, csak a jegy, akkor azt 90 napos rendkívüli felhasználású jegyre cserélik. A még be nem váltott és a bezárás alatt lejáró ajándékjegyek érvényességét hat hónappal meghosszabbítják.

További információt a Cinema City weboldalán találtok.

21 komment - szólj hozzá!