Blood Bowl 3 - új képek és infók

  • Írta: gorien
  • 2020. november 11.
  • Képek
Link másolása
A Cyanide fejlesztőcsapat részt vett a Games Made in France rendezvénysorozatán, ahol megragadták az alkalmat, hogy néhány új információt és egy csokorra való képet tárjanak elénk a készülő Blood Bowl 3-ről.

A tavaly bejelentett Blood Bowl 3-hoz augusztusban érkezett egy előzetes, nemrég pedig a Games Made in France-streamet követően újabb információkkal és egy galériányi screenshottal gazdagodtunk. Kezdésnek itt van például egy rövidke videó, ami a játékos-testreszabás néhány lehetőségét ábrázolja.

Megtudtuk, hogy 12 csapat lesz majd elérhető a világ legbrutálisabb futballmérkőzésein, a négy új csapatból kettő a társasjáték legfrissebb kiadásából származik: a Black Orcs és az Imperial Nobility. Rajtuk kívül az emberekből és törpékből álló Old World Alliance-et és az alattomos Chaos Renegadest választhatjuk még ki a klasszikus csapatok mellett.


Szintén a társasjáték újdonságaira reagálva különleges játékkártyák is bekerülnek a Blood Bowl 3-ba, amelyek segítségével időlegesen erősíthetjük saját játékosainkat, vagy kiiktathatjuk az ellenfél csapat legnagyobb sztárjait. A Sztárjátékosokra különösen figyelnünk kell, ők a single player kampányban alaposan megnehezítik a dolgunkat, de például a szponzorokkal is meg kell majd birkóznunk.


A Cyanide bőven tervez tartalmakat a játék megjelenése után is, ezekről részletében azonban még nem sokat tudunk. Annyit viszont igen, hogy a fejlesztés során kiemelt szempont, hogy új játékosoknak is hívogató legyen a Blood Bowl 3, ezért újratervezik a felhasználófelületet és szívesen fogadják majd a felhasználói visszajelzéseket is.


A Blood Bowl 3 2021 elején jelenik meg PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X-re.

2.
2.
NDee
Mindegy is ha megint csalnak a dobásoknál a gép javára :(
1.
1.
Ooorky
Remélem lesz normális AI is, a 2. rész ebből a szempontból förtelmes volt, még az 1.-t is alulmúlta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...