Így kezdődik a Godfall

PC-n már holnap kardot ragadhatnak a Godfall tetőtől talpig páncélozott félistenei, és nincs már messze a PS5-ös verzió sem. Ha egy kis ízelítőre vágytok, csekkoljátok le a látványos akciójáték első jeleneteit!

Egy dolgot már előre kijelenthetünk a Counterplay Games és a Gearbox játékával kapcsolatban: a Godfall nem egy csúnya darab. Hamarosan kézbe is vehetjük a looter-slashert, aki azonban továbbra is habozik a vásárlást illetően, és nem tart a korai spoilerektől, az jól teszi, ha lecsekkolja a játék első jeleneteit. Kezdjük a történet bevezetőjével!

A GameSpot jóvoltából pedig a játék egyik korai szakaszát is szemügyre vehetjük. A 13 perces gameplay bemutatja a harcrendszer alapjait, a főhősünk többféle fegyvertípust is megforgat, a végén pedig az első főellenfél is megmutatja magát.

A Godfall november 12-én érkezik PC-n az Epic Games Store-ba, november 19-én pedig PlayStation 5-re. A játék konzolon egyelőre PS5-exkluzív, de elképzelhető, hogy fél év múlva az xboxosok is felölthetik a félistenek páncélzatát.

4 komment - szólj hozzá!