Így kezdődik a Godfall

  • Írta: szlav
  • 2020. november 11.
  • Videó
Link másolása
PC-n már holnap kardot ragadhatnak a Godfall tetőtől talpig páncélozott félistenei, és nincs már messze a PS5-ös verzió sem. Ha egy kis ízelítőre vágytok, csekkoljátok le a látványos akciójáték első jeleneteit!

Egy dolgot már előre kijelenthetünk a Counterplay Games és a Gearbox játékával kapcsolatban: a Godfall nem egy csúnya darab. Hamarosan kézbe is vehetjük a looter-slashert, aki azonban továbbra is habozik a vásárlást illetően, és nem tart a korai spoilerektől, az jól teszi, ha lecsekkolja a játék első jeleneteit. Kezdjük a történet bevezetőjével!

A GameSpot jóvoltából pedig a játék egyik korai szakaszát is szemügyre vehetjük. A 13 perces gameplay bemutatja a harcrendszer alapjait, a főhősünk többféle fegyvertípust is megforgat, a végén pedig az első főellenfél is megmutatja magát.

A Godfall november 12-én érkezik PC-n az Epic Games Store-ba, november 19-én pedig PlayStation 5-re. A játék konzolon egyelőre PS5-exkluzív, de elképzelhető, hogy fél év múlva az xboxosok is felölthetik a félistenek páncélzatát.

4.
4.
Macifasz
#2: Pontosan. Már a legelső gameplay videókon látszott, hogy nem fogja megváltani a világot, ennek ellenére engem nagyon vonz és várom már, hogy játszhassak vele. :-)
3.
3.
Darksiders84
Szerintem ez kb olyan lehet mint az előző generáció indulásánál Xboxon a Ryse ami egy síma közepes de igen látványos igazi újgenerációs látványt nyújt ez is bár nem kihagyhatatlan de mégis érdemes beszerezni akit vonz egy kicsit ez a stílus mondjuk úgy hogy a DS helyett aki nem kíván annyit szenvedni . Biztos ezt is veszik majd.
2.
2.
Yanez
Külföldi értékelések alapján egy közepesen jó vagy épp rossz játék lett. Nem kiemelkedő, de az előzetesek alapján szerintem ez senkit nem ér meglepetésként.
1.
1.
gegory
A látottak alapján, szerintem biztosan úgyan az a csapat csinálta vagy legalábbis úgyan az az art direktor aki anno Infinity Bladen dolgozot:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...