Így kezdődik a Godfall

PC-n már holnap kardot ragadhatnak a Godfall tetőtől talpig páncélozott félistenei, és nincs már messze a PS5-ös verzió sem. Ha egy kis ízelítőre vágytok, csekkoljátok le a látványos akciójáték első jeleneteit!
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
#2: Pontosan. Már a legelső gameplay videókon látszott, hogy nem fogja megváltani a világot, ennek ellenére engem nagyon vonz és várom már, hogy játszhassak vele. :-)
#3
Szerintem ez kb olyan lehet mint az előző generáció indulásánál Xboxon a Ryse ami egy síma közepes de igen látványos igazi újgenerációs látványt nyújt ez is bár nem kihagyhatatlan de mégis érdemes beszerezni akit vonz egy kicsit ez a stílus mondjuk úgy hogy a DS helyett aki nem kíván annyit szenvedni . Biztos ezt is veszik majd.
#2
YanezModerátor
Külföldi értékelések alapján egy közepesen jó vagy épp rossz játék lett. Nem kiemelkedő, de az előzetesek alapján szerintem ez senkit nem ér meglepetésként.
#1
A látottak alapján, szerintem biztosan úgyan az a csapat csinálta vagy legalábbis úgyan az az art direktor aki anno Infinity Bladen dolgozot:D