Még háromévnyi támogatást kaphat a PS4

Eljött a generációváltás pillanata, de nem feltétlenül kell egyből megválnunk az öreg konzolunktól. A Sony Interactive Entertainment alelnöke szerint a teljes generációs átállásra csak három év múlva kerül sor.
  • Írta: szlav

Kommentek

#66
#63: Akkora betűkkel írod amekkorával akarod. De nem lesz igazad, mert NEM EZT MONDTAD:

“ez szerinted normális viselkedés, akkor nálad a baj nem kicsi”

Ezzel van a baj, mégpedig az hogy SENKI SE MONDOTT ILYET. Tényleg baromi jó lenne ha nem azt olvasnád amihez kedved van, hanem amit irt a másik.
#65
#64: Éljünk együtt boldogan a szivárványos ég alatt! :)
#64
#52: Ps5 fagyásokról is lehet hallani nem keveset, például. Szerintem is felesleges itt egymásra olvasni az ilyeneket. Inkább fogjuk meg egymás kezét pses az xboxosét xboxos a psesét és énekeljük el a Halleluját. :D
#61
#59: Nem tudom, de te vagy Genya másik accountja, vagy egy helyen tanultatok kommunikációt, és azt olvastok ki mindenből ami nektek “tetszik”. SENKI se mondta hogy ez helyes. Csak ettől még az hogy a tied jó, még lehet hogy van akinél TÉNYLEG van gond. Ami tejesen normális is. És ez még nem “fanboyság”...
#60
#58: Nem frissítéssel, hanem a BT support belekerült a kontrollerbe. Előtte azért kellett az alapter mert egyedi kommunikációt használt. Az újabbak már mind tudják a BT-t.
#52
#51: Ki se birná se egyik se másik,hogy ne szóljon be vagy vissza.Tisztelet a kivételnek.
Mind a kettőnél lesznek hibás gépek,nincs ezzel gond,majd cserélik.
#51
#50: Erre tényleg megint szükség van ? Tényleg rohadt unalmas állandóan ezeket olvasni. Lehet hogy azok kamu videók, de ettől függetlenül azért nem lehet hibás példány mert a tied jó ? Ez milyen logika ? Az enyémnek sincs semmi baja, de haverom kifogott egy hibás lemezmeghajtósat. És akkor mi van ?

Persze ez igaz fordítva is. Van egy ilyen poszt, és ezen kell csámcsogni ? Azt meg már nem is kommentálom aki ennek örül... ultragáz.