Májusban érkezhet a Deathloop

  • Írta: szlav
  • 2020. november 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Az augusztusban bejelentett csúsztatás után már tudhattuk, hogy a Deathloop valamikor csak 2021-ben startolhat el, most pedig úgy tűnik, megvan a napra pontos dátum is, amit egyenesen a PlayStation Store szivárogtatott ki.

A Dishonored készítőinek időutazós lövöldözős játéka eredetileg a PlayStation 5 nyitócímei közt jelenhetett volna meg, az Arkane csapata azonban úgy döntött, hogy biztosra mennek, így áttolták a premier dátumát 2021 második negyedévére. Ennél többet máig nem is tudhattunk arról, hogy mikor léphetnek színpadra az időhurokban rekedt merénylők, a PlayStation Store új-zélandi oldalán azonban ma feltűnt a pontos dátum.

Ezek szerint pedig május 20-án indulhat a buli, ami látszólag teljesen stimmel - a második negyedévről van szó, ráadásul az említett oldalon nem a hónap utolsó napját jelölték meg, ami ugyebár gyakran jelent placeholdert.

A Standard Edition mellett egyébként ugyanitt feltűnt a Deluxe Edition is, ami három egyedi fegyverrel, a bérgyilkosainkhoz járó egy-egy új kosztümmel, egy erősítéssel és a játék soundtrackjével egészíti ki az alapjátékot.

A Deathloop tehát várhatóan május 20-án érkezik PlayStation 5-re, és valószínűleg nem késik sokat a PC-s változat sem.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...