Hivatalos: májusban jelenik meg a Deathloop

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár a PlayStation Store már lelőtte a meglepit, az imént a Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy jövő májusban kerül boltokba az időhurokba szorult bérgyilkost főszerepeltető Deathloop.

Noha az eredeti tervek szerint a Deathloop idén jelent volna meg, a koronavírus-járvány itt is felülírt mindent, és a nyár végén elhalasztották az Arkane Studios legújabb fejlesztését. Most azt is megtudtuk, hogy a játék 2021. május 21-én kerül boltokba, vagyis a napokban megszellőztetett dátum többé-kevésbé helytálló volt.

A játék PC-re és PS5-re is ezen a napon érkezik majd, és a korábbi terveknek megfelelően egy darabig nem is jelenik meg más platformon. A helyzet pikantériáját az adja, hogy a Bethesda akkortájt már Microsoft-leányvállalat lesz, hiszen a ZeniMax Media felvásárlása nagyjából pont addigra zajlik le - ennek ellenére a redmondiak már megígérték, hogy a korábban kötött exkluzivitási megállapodásokat tiszteletben tartják, és ez igaz a Ghostwire: Tokyóra is.

A Deathloopban egyébként egy bérgyilkost alakítunk majd, akivel nyolc embert kell likvidálnunk annak érdekében, hogy kiszabaduljunk egy időhurokból. A csavart az adja, hogy eközben egy másik merénylő is vadászik ránk, őt pedig akár egy másik játékos is irányíthatja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...