Fejlesztői kommentárt kapott a Half-Life: Alyx

Ha kezd port fogni a VR-headset, akkor érdemes lehet újra felcsatolni a felszerelést. Egy ingyenes frissítéssel bővült a Half-Life: Alyx, így mostantól fejlesztői kommentár kíséretével is végigjátszhatjuk a Valve alkotását.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#3: Egy VR-ra készült játék VR nélkül. Tuti nagyon fun lenne, ezért néztem meg inkább YouTube-on az egészet. VR szemüvegem úgysem mostanában lesz, sem PC-m ami elvigye, de ha lenne sem fanyalodnék rá egy ilyen kiherélt valamire, pedig nálam nagyobb HL fan nem sok van szerintem. Csak ennyiből a Just Dance is jöhetne egér+billentyűzetre, kb. ugyanannyi értelme lenne:D

#4 Ahham, pont a Valve az, aki majd kiadja mégegyszer egy kifutott játékát némi plusz pénz reményében. Ez a gondolat már ott bukó, hogy ha ez annyira érdekelte volna őket, akkor nem hagyták volna parlagon ezt a frencsájzt 13 évig annak tudatában, hogy milliók várják tűkön ülve a folytatást. De ha annyira rá lennének szorulva a pénzre (doubt) akkor simán kiadhatták volna az Orange Box-ot is PS-re meg Box-ra, 100%, hogy kasszát robbantottak volna vele. Úgyhogy érzésre te ebből az életben nem fogsz hivatalos VR mentes változatot látni;)

Ez a fejlesztői kommentár amúgy menő dolog, már az Ep.1-ban is imádtam, nagyon érdekes volt, na meg elég újító:)
#4
#3: Ha már a kutya se fogja venni érzésre jön majd. Vagy ha nem fog lesz értelmes mod is hozzá már így is egész jó ami van..
#3
Inkább egy vr mentes verziót adjanak ki!
#2
Múlt héten ugrottam neki újra, ki akarom maxolni, bár nálam nem porosodik a headset.
#1
Pont a héten tettem fel újra, mert már porosodott a headset.