Frissítve: Cyberpunk 2077- beszáll a Run the Jewels

Korábban is hallhattunk már egy-egy dalt a Cyberpunk 2077 OST-jéről, most viszont kezd egyre világosabbá válni, hogy a CDPR igazi zenei sztárparádét hozott össze a játékhoz. A No Save Point című számot például a Run the Jewels szállította.
  • Írta: szlav

Kommentek

#20
#19: Jajj, te kis ünneprontó! :D

...Én meg már meg sem merek itt szólalni lassan a C2077-es híreknél! XD :D
#19
Tudom, nem szokás az ilyesmi, biztos meg is kapom érte a magamét, de kénytelen vagyok őszintén elmondani :
-Nekem ez tetszik.
#18
#17: Csak az eddig bemutatott zenékben eddig annyi CP hangulat volt mint zsinagógában a fityma.
#17
Furcsák az emberek. Valószínűleg nem ez lesz az egyetlen zene a játékban, amit 100 órán keresztül KELL hallgatni. Még az is lehet, hogy át lehet ugrani. Sőt, de ez már tényleg futurisztikus: lehet, hogy le lehet némítani.
És még az is előfordulhat, hogy valakinek épp ez fog tetszeni, a többi pedig nem.
#16
#14: +9000
#15
#14: Igen. Nekem sem a szívem csücske a rap, de minden zenei stílusban van jó és szar. Mozart sem csak minőségi darabokat írt. Megrendelésre is gyártott, jómunkásember volt.
#14
#12: Rap és minőség egy mondatban...
Valóban a CP világában élünk.
#13
#8: Másik lengyel cyberpunk game, Ruiner, csöpög belőle a hangulat zeneileg és vizuálisan is gettózaj nélkül.
#11
#10: Egyrészt alagsor, másrészt mi a jó büdös francot akartál ezzel az értelmezhetetlen, összehányt szarsággal mondani?

Az eredeti cyberpunk rpg-t 1988-ben írták, akkor ők ironikusan 2020-re prognosztizálták ennek a számukra beteg jövőnek az eljövetelét.
És igen, a feka rap zene is beletartozott.
#10
SLi
#9: ez szerinted a jövő? lol majd esetleg gyere fel az alaksorból, vagy nézz néha ki az ablakon, és azt is elárulom hogy nem a rap zene miatt ez a helyzet vagy hogy az ezt a rendszert szolgálná, egy tájékozatlan , beteg elme képzelégése
#9
#5: Nekem a notebook-hoz adták, eddig tetszik, sztem ki is húzom vele a CP '77-ig :-)

#7: pont ez a cél, a cyberpunk világa BETEG.

Egy olyan jövőképet fest fel, ahol a devianciák és drogok uralják a mindennapokat, a "normalitás" kihalóban, kormányok tehetetlenek a mega cégek ellen, akik szándékosan lezüllesztik az embereket, hogy agyatlan szolgák legyenek. Ennek megfelelő a zene is amit hallhatsz.
#8
#1: Lengyel népzenét kellett volna rakni bele, és a játékban az összes feliratnak és elhangzó szövegnek is lengyelül kéne benne lennie, hamár lengyel játék.
#6
Sérti a fülemet!! Van youtube-on egy csomó (cyberpunk 2077 mix) zene, ami mérföldekkel jobb ennél a szarnál. Majd valahogy megügyeskedjük őket a helyükre.
#5
A Vallhallát megvettem Ps4-re, de ezt már nem fogom. Csalódás volt az AC:V grafikailag, mert nagyon látszik rajta, hogy next gen volt a cél, és jelen genre, még Pro-n is látszik, hogy downgrade-elve lett a játék! Gondolom ennél is ez lesz a helyzet! Mivel eléggé grafikabuzi vagyok, inkább várok vele Ps5 ig, még akkor is, ha csak februárban jutok hozzá.
#3
Annyi cyberpunk stílusú remek előadó van, minek ez a sok szar? Ez nem GTA.
#2
#1: Amcsiban játszódik nem?