PS5-re és PC-re is megjelenik a Nioh 2

A Sony és a Team Ninja nemrég közölte a jó hírt, miszerint decemberben élesedik a Nioh 2 harmadik és egyben utolsó DLC-je, valamint egy kicsivel később PC-n és PlayStation 5-ön is tiszteletét teszi majd a soulsbourne játék.

Egész pontosan december 17-én jelenik meg PlayStation 4-re a Nioh 2 DLC-trilógiáját lezáró kaland, a The First Samurai, amely később a Nioh 2: The Complete Edition, illetve a Nioh Collection részeként is elérhető lesz majd.

2021. február 5-én ugyanis PC-re és PlayStation 4-re is megvásárolható lesz a Nioh 2: The Complete Edition, amely a nevéből adódóan tartalmazza majd az alapjáték mellett az összes eddigi megjelent kiegészítőt is.

Ugyanezen a napon lesz kapható PlayStation 5-re a Nioh Collection is, amely a Nioh 2: Remastered - The Complete Editiont, valamint a Nioh: Remastered - The Complete Editiont fogalja majd magában. A leírás szerint a PS5-ös verziók a 4K-s felbontás mellett akár a 120 fps-t is támogatni fogják, és átvihetjük majd a PS4-es mentéseinket az új verziókba, hogy onnan folytassuk a démonirtást, ahol az előző generációban abbahagytuk.

Akik PlayStation 4-re vásárolják majd meg a Nioh 2: The Complete Editiont, extra költségek nélkül válthatnak majd a PlayStation 5-ös Nioh 2: The Complete Edition - Remasteredre, illetve akiknek az alapjáték van meg, azok szintén frissíthetnek a next-gen kiadásra az összes DLC-vel együtt, amit addig beszereztek a játékhoz.

4 komment - szólj hozzá!