Evakuálták a Ubisoft Montréal irodáját

Félelmetes szituáció alakult ki a tegnap esti órákban a Ubisoft Montréal főhadiszállásán. Egy fegyveres túszejtés bejelentése miatt vette körbe a rendőrség az irodát, miközben a stúdió dolgozói a tetőn kerestek menedéket.

Szörnyen rémisztő munkanapon vannak túl a Ubisoft Montréal alkalmazottai. A tegnap délutáni órákban egy aktív fegyveres túszejtőről kaptak bejelentést a helyi hatóságok, így a rendőri erők páncélozott járművekkel vették körbe a fejlesztőstúdió főhadiszállását. A helikopteres felvételeken tisztán látszik, hogy az alkalmazottak mindeközben az épület tetején kerestek menedéket.

Ezt követően a montréali rendőrség különleges egysége biztosította a területet, de a helyszínen nem azonosítottak támadót vagy bármiféle veszélyforrást, így szerencsére a Ubisoft dolgozói is sértetlenek maradtak. Ennek ellenére a rendőri erők teljesen kiürítették az épületet. Habár az események forrása egyelőre tisztázatlan, valószínűnek tűnik, hogy egy hamis telefonos bejelentés kelthette a pánikot.

10 komment - szólj hozzá!