Xbox Series X-en már 120 fps-t céloz a Warzone

Habár a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone legújabb patch note-jai nem tettek erről említést, úgy tűnik, az Infinity Ward játékpárosa is kapott egy kis teljesítménylöketet az új generációra - legalábbis Xbox Series X-en.

Érthető módon jelenleg minden reflektorfény a Call of Duty: Black Ops - Cold Warra hárul, hiszen épp a minap jelent meg a Treyarch játéka, időközben azonban az Infinity Ward is készült valamivel az új generációra. A legutóbbi frissítés patch note-jai ugyan elhallgatták a dolgot, de számos játékos arra lett figyelmes, hogy Xbox Series X-en jelentősen javult a Modern Warfare és a Warzone framerate-je - ezt később a Digital Foundry is megerősítette:

A Microsoft újgenerációs konzolján a 60-as lock helyett immáron 120 fps-es sebességet céloz a játék, és habár ezt a legtöbb esetben nem tartja fixen a hardver, a 110-115 fps-es képfrissítés is lényeges előrelépést jelent.

Na de mi a helyzet a Sony oldalán? Nos, úgy tűnik, hogy a játék PS5-ös verziója nem kapta meg ugyanezt a figyelmet, így ezen a rendszeren továbbra is sziklaszilárd 60 fps-sel fut mind a Modern Warfare, mind pedig a Warzone. Érdemes hozzátenni, hogy PlayStation 5-ön választhatunk a minőséget vagy teljesítményt preferáló módok közt, a játék azonban mindkét esetben 60 fps-t produkál, a különbséget tehát csak a magas felbontású textúrákban fedezhetjük fel.

32 komment - szólj hozzá!