Peter Molyneux-t lovagi ranggal jutalmazták

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A francia kormány Peter Molyneux atyánkat lovagi ranggal jutalmazta munkásságáért március 12-én, Párizsban. Megérdemelte!
A francia kormány Peter Molyneux atyánkat lovagi ranggal jutalmazta munkásságáért március 12-én, Párizsban. Megérdemelte!

Az Ordre des Arts et des Lettres névre hallgató díjat 1957 óta adják oda a legnagyobb filmek, könyvek és más műalkotások, így például a videojátékok alkotóinak. A címet tavaly Shigeru Miyamoto kapta meg, Frederick Raynal (Alone in the Dark, Fade to Black) és Michel Ancel (Rayman, Beyond Good & Evil) társaságában.

"Rendkívüli megtiszteltetés számomra, hogy megkaphattam ezt a díjat, s köszönetet szeretnék mondani a francia minisztériumnak az elismerésért. Úgy gondolom, hogy ez a díj a Lionhead Studios minden munkatársáé, hiszen minden játékunk csapatmunka árán született meg - én csak egy névleges vezető vagyok. Fantasztikus dolognak tartom, hogy a videójátékokat ilyen módon honorálják!" - mondta Molyneux a fentieket a díj átvétele után.

4.
4.
hunlord
... és a The Movies sem sikerült rosszul... :)
3.
3.
dezsiszabi
mindannyian megérdemelték. Grat nekik és csak így tovább (egy beyond good & evil szerű játék jó lenne)!!!
2.
2.
General Thomas
Michel Ancel for Beyond Good and Evil! Oh yeah! :D
1.
1.
nfsman
megérdemelte szerintem is egy csomó olyan játéka van ami mindegyik másról szól és mégis ugyanazopn alapszik, a jó és a rossz viszonyán egyszerűen hihetetlen h. ebből az ellentétből tud v.ki egy csomó olyan játékot gyártani amik nem unalamasak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...