Filmes hírek vasárnapra

  • Írta: gorien
  • 2020. november 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A filmipar soha nem áll le teljesen, kisebb-nagyobb hírek mindig jönnek erről-arról. A mostani gyűjtésben a negyedik Thor-filmről, a bemutatással folyton küzdő Wonder Woman 1984-ről és a Disney legújabb élőszereplős remake-ötletéről lesz szó.

Lilo és Stitch-remake

A Kőgazdag ázsiaiak rendezőjével, Jon M. Chúval tárgyal a Disney a Lilo és Stitch élőszereplős remake-jéről, tudta meg a The Hollywood Reporter. Noha a film még életútja elején jár, producerei már vannak (azok, akik az Aladdin-remake mögött is álltak), és az első forgatókönyvet is elkészítette az újonc Mike Van Waes. Azt még nem tudni, hogy moziba vagy a Disney+-ra szánják-e a szimplán Stitchre keresztelt alkotást.

Thor: Love and Thunder

A Taika Waititi rendezésében készülő negyedik Thor-filmről sok fogalmunk továbbra sincs azon túl, hogy Chris Hemsworth, Tessa Thompson és Natalie Portman is visszatér, illetve hogy Christian Bale fogja alakítani a még meg nem nevezett gonoszt. A Variety értesülései szerint újabb Chrisszel bővül a stáb: Chris Pratt Űrlordja is fel fog bukkanni a filmben, ami a Bosszúállók: Végjáték végét tekintve egyáltalán nem lenne meglepő.

Wonder Woman 1984

Az idei év mozis naptárának utolsó nagy dobása a Wonder Woman 1984 lehet, már ha tényleg bemutatják december 25-én. A Variety írta meg szintén, hogy a Warner Bros. executive-jai jelenleg két lehetőséget mérlegelnek: megtartják a világpremiert december 25-én, és januárban felteszik a filmet az HBO Maxre, vagy egészen 2021 nyaráig tolják a premiert. A rendező, Patty Jenkins leszögezte, hogy a film mindenképp moziba fog kerülni, és tekintve, hogy az első rész 821 millió dollárt kaszált világszerte, ez valószínűleg a Warner érdeke is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...