Új eszköz korlátozhatja, mennyit költünk a FIFA-ban

A FIFA 21-ben mutatkozik be a FIFA Playtime nevezetű eszköz, amely az Electronic Arts szerint arra lesz jó, hogy nyomon kövesse a játékosok tevékenységét, és korlátozza a játékidejüket vagy a játékbéli költésüket.
  • Írta: gorien

Kommentek

#9
Lesz tehát játékidő meg költési limit. Amit majd 10-10 dolcsiért ki lehet kapcsolni... :D
#8
#7: A COD is ilyen. Mindig szidja mindenki, aztán meg millióan veszik....
#7
#3: Folyamatosan első ez a hulladék a listákon itt a GK-n is, mikor kijön egy cikk mindig rá is csodálkozom. Olyan ez, mint a dohányzás: tüdőrákot okoz, drága, mint a sz*r, mégis szívják az emberek. (Már aki.)
#6
#3: Van agyuk, csak függőek lettek, ami nem csoda, mert a játék direkt így van kialakítva.
Az ilyen mikrotranzakciós modellt teljesen be kellene tiltani mindenhol.
#5
Ez is egy szarnak adott pofon. Ha a többi rendszer marad, akkor n számú vásárlásnál három gombnyomással arrébb lesz a napi limit emelés vagy kikapcsolás.
#4
#3: A skin az más. De a FIFA-ban pont az van ha a másik cikket is elolvasod, hogy a beszerzett játékosok elkezdenek “rosszabbak lenni”, és IT ez KIHAT A JÁTÉKMENETRE. Aki meg nagy rajongó, annak vennie kell újabbakat.... Ez itt a trükk.
#2
#1: Hát igen. Ne azt próbáljuk megoldani, h ne érezzük szükségét annak, h egy vagyont költsünk a játékra, h élvezhető legyen, hanem hívjuk fel a játékos figyelmét arra, h hejjj te hülye f.sz, holnap is van nap, nem kell minden lóvédat ma elverned.
#1
Nem jó játékot csinálunk jövőre, hanem tessék itt apróbetűs, eldugott funkció amivel korlátozhatod mennyi pénzt huzhatunk le rólad. Ha akarod.