Fall Guys - crossover a goromba libával

  • Írta: gorien
  • 2020. november 15.
  • Letöltés
Link másolása
A tavalyi év nagy indie sikere, az Untitled Goose Game beköszön a Fall Guys: Ultimate Knockout világába is néhány egyedi jelmezzel. Ezzel egy időben a játék szezonközepi frissítése is megérkezett, amely kicsit felrázza a pályákat.

A Mediatonic zselébab-lényekkel lakott battle royale-játéka szívesen crossoverezget mindenféle franchise-zal. A Fall Guys: Ultimate Knockoutban elnyerhető jelmezek között láttunk már a Team Fortress 2-ből és a Portalból származót, a Sega születésnapját Sonic-kosztümmel ünnepelték, legutóbb Godzilla csatlakozott, most pedig a tavalyi év egyik indie meglepetése, az Untitled Goose Game köszön be.

Péntek óta már elérhető a goromba szárnyas jelmeze, ami szokás szerint két darabból áll, idővel pedig a Groundskeeper és a Wimp öltözéke is elérhető lesz a boltban. Sőt, egy „HONK” hangeffekttel ellátott emote-on is dolgoznak azok számára, akik ki szeretnének teljesedni a libaszerepben.

Nem a libajelmez azonban az egyetlen újdonság. Az épp a második, középkor témájú szezonját futó játékba jött egy szezonközepi frissítés is, amely kissé megbolondítja a pályákat, összemixelve azok elemeit.

A Fall Guys: Ultimate Knockout PC-n és PlayStation 4-en is elérhető.

3.
3.
shatterhand
Mint a villám úgy robbant be és úgy felejtettem el ezt a játékot. Azt hittem ez lesz az új tomegjatek (egyszerű és szórakoztató), de hamar otthagytam. A leggyengébb pontja lehet amit mindenkepp orvosolni kellene: iszonyat sokat kellett várni két játék kozt. Ilyen battle royal szerű játéknál ez kulcsfontos.
2.
2.
DarkLord
Pár pályát tényleg jól megkevertek például a gyümölcsös, amikor rá kell állni a platformra az baromi könnyű volt, de most beraktak egy forgót pluszba na így már komoly. Vagy a Big Fans új pálya az is jól sikerült. Most toltam ezzel a mix-szel elég jó lett. Én csakis a gatyás ló vagyok , eddig az a jelmez adja a legjobban nekem. Szerencsére lóból nincs sok, mert azt régen lehetett venni. Alul meg még az első szezonban volt az a sima kék gatya. Ez baromi jól áll a ló felsőnek :)
1.
1.
Yanez
Na akkor ismét belenézek a játékba. Érdekel ez a "megbolondították a pályákat" dolog. Hátha rápörgök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...