Fall Guys - crossover a goromba libával

A tavalyi év nagy indie sikere, az Untitled Goose Game beköszön a Fall Guys: Ultimate Knockout világába is néhány egyedi jelmezzel. Ezzel egy időben a játék szezonközepi frissítése is megérkezett, amely kicsit felrázza a pályákat.

A Mediatonic zselébab-lényekkel lakott battle royale-játéka szívesen crossoverezget mindenféle franchise-zal. A Fall Guys: Ultimate Knockoutban elnyerhető jelmezek között láttunk már a Team Fortress 2-ből és a Portalból származót, a Sega születésnapját Sonic-kosztümmel ünnepelték, legutóbb Godzilla csatlakozott, most pedig a tavalyi év egyik indie meglepetése, az Untitled Goose Game köszön be.

Péntek óta már elérhető a goromba szárnyas jelmeze, ami szokás szerint két darabból áll, idővel pedig a Groundskeeper és a Wimp öltözéke is elérhető lesz a boltban. Sőt, egy „HONK” hangeffekttel ellátott emote-on is dolgoznak azok számára, akik ki szeretnének teljesedni a libaszerepben.

Nem a libajelmez azonban az egyetlen újdonság. Az épp a második, középkor témájú szezonját futó játékba jött egy szezonközepi frissítés is, amely kissé megbolondítja a pályákat, összemixelve azok elemeit.

A Fall Guys: Ultimate Knockout PC-n és PlayStation 4-en is elérhető.

6 komment - szólj hozzá!