Fall Guys - crossover a goromba libával

A tavalyi év nagy indie sikere, az Untitled Goose Game beköszön a Fall Guys: Ultimate Knockout világába is néhány egyedi jelmezzel. Ezzel egy időben a játék szezonközepi frissítése is megérkezett, amely kicsit felrázza a pályákat.
  • Írta: gorien

Kommentek

#5
YanezModerátor
#4: Ez másfajta élményt nyújt, mint egy single játék és egyszer már rápörögtem. Amúgy sem zavar, hogy közben mást is toljak.
#4
#1: Mért erre a játékra akarsz rápörögni ? Semmi közöm hozzá -:) Csak azért kérdem mert nem olyan rég felsoroltál több nagy AAA kategoriás játékot amik kimaradtak. Mért nem azokat pótolod ? Túl nagy lesz a lemaradás. -:)
#3
Mint a villám úgy robbant be és úgy felejtettem el ezt a játékot. Azt hittem ez lesz az új tomegjatek (egyszerű és szórakoztató), de hamar otthagytam. A leggyengébb pontja lehet amit mindenkepp orvosolni kellene: iszonyat sokat kellett várni két játék kozt. Ilyen battle royal szerű játéknál ez kulcsfontos.
#2
Pár pályát tényleg jól megkevertek például a gyümölcsös, amikor rá kell állni a platformra az baromi könnyű volt, de most beraktak egy forgót pluszba na így már komoly. Vagy a Big Fans új pálya az is jól sikerült. Most toltam ezzel a mix-szel elég jó lett. Én csakis a gatyás ló vagyok , eddig az a jelmez adja a legjobban nekem. Szerencsére lóból nincs sok, mert azt régen lehetett venni. Alul meg még az első szezonban volt az a sima kék gatya. Ez baromi jól áll a ló felsőnek :)
#1
YanezModerátor
Na akkor ismét belenézek a játékba. Érdekel ez a "megbolondították a pályákat" dolog. Hátha rápörgök.