A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#33
#31: Ma voltam Media Markt-ban (Németországban), ahova nyitás előtt érkeztem, úgyhogy bámultam az ajtón a reklámpapírt. Minden PS5 és Series CD 63.99€-ért volt. Egyéb érdekesség, hogy a márkás 2080 Super 638.99€-ért van kint.
#32
Lemaradt, hogy a Spider-Man Ultimate Edition is a PS5-ös.
#31
Így launch előtt annyit megjegyeznék a (szerintem is teljesen jogos) "30k-s játékok, menjenek a picsába" kommentek után, hogy a helyzet picivel jobban fest most, árukeresőn:
Sackboy (PS5) 19000
Demon's Souls 23500
Spider-Man Ultimate Edition (alapjáték + Miles Morales) 23990
Nem tudom hogy oldották meg az olcsóbban árusító webshopok (pl Aqua), de dicséretes.
#29
#25: “Vagy gondolj bele ha most jelent volna meg ugy mint nyítócim -:) “

Ilyen címet teljesen felesleges launch-kor ellőni. Ilyenkor úgyse menne el sokkal több , még akkor se ha lenne. Cserébe a játékból viszont jóval kevesebb menne el....
#28
#26: Meglátjuk,bár tavaszra a GT és a R&C pletykálják,oda már nem nagyon férne be a Horizon.Viszont egy Horizon október GOW december jó üzleti húzás lenne.Addigra már kaphatóak lesznek a konzolok ahogy irtad.
#27
#26: Én is igy gondolom hogy tavaszal már az üzletekben is lesz mind a két konzolból. Utol fogják érni magukat. Amugy igen a HZD2 az tavaszra lett igérve.
#26
#22: Szerintem meg mindent megtesznek azért hogy nem. Mármint... kb jövő nyár végére, szeptemberre fogják magukat utolérni ami a konzol gyártást illeti (persze függ a covid-tól). Akkor már nem kell "sorban állni" , nem lesz hiánycikk. Számomra logikus lenne ha a HZD2 tavasszal érkezne a második hullámmal, a GOW pedig ősszel vagy karácsony előtt mikor már majdnem minden országban probléma nélkül elérhető a ps5.
#25
#24: Vagy gondolj bele ha most jelent volna meg ugy mint nyítócim -:) akkor tényleg horror áron menne a neten a ps5 konzol biznisz-:)
#24
#23: Bár egy decemberi megjelenés nagyot lendítene a konzol eladásokon.
#23
#22: Ezt nagyon jól látod mert szinte boritékolható hogy az nem 2021 lesz. -:) gyanus is volt a dolog amikor megmutatták az évszámot. Veled általában mindenben egyet értek :D
#22
#21: Ezért is irtam,hogy nem kötelező megvenni,csak hiány van és aki szeretne venni annak nem jut ezek meg majd duplán árulják.

Én is jövő év vége felé tervezem,bár szerintem a GOW átcsúszik 2022 április-májusra.
#21
#19: Figyelj ha talál rá vevőt és dupla áron el tudja adni. -:) mért ne ? Mindenki pénzből él. Az aki meg megveszi csak tisztában van vele hogy menyi az anyi -:) én majd a god of war 2-nél tervezem a vásárlást hamár a profil képedből indulok ki. -:)
#20
#19: MÁR SZERDÁN ÁTVEHETŐ 5db gép 350.000ft
All Digital 3db 269.990ft Elkeltek

Az ilyeneknek tuti van valami protekció valmelyik konzol boltal és csorgattak belőle a hasznon meg majd feleznek!
Vagy ők maguk árulják.
#19
Keményen megy a nyerészkedés,valaki szeretne venni,de nem jut ezek meg jó nagy haszonnal árulják!
Igaz nem kötelező megvenni,na de akkor is.

http://kepkezelo.com/images/sn1w8bv0ln67xlyl26zw.jpg
#18
#17: Nem jól irtam szóval nem a gépekkel van a bajom. Tököm hogy mindent félre irok -:)
#17
#16: Nekem nem a képekkel van bajom hiszen előbb vagy utobb én is veszek majd. És az valoszinű, hogy az ps5 lesz. Nekem a játék felhozatallal van a bajom. De ez is olyan hogy igen én vagyok a hibás már megbántam, nem igy kellett volna fogalmaznom hogy a sok buta embernek jó a Spider-Man: Miles Morales 22 ezerért. Akinek kell az vigye. Itt inkább csalodotság van bennem mert én a második részt vártam és igy fejezem ki a haragom. De amugy elnézést akit ezzel megbántottam. -:) hirtelen felindulásból irtam azt az üzenetet. -:)
#16
#14: Ha meg nem, akkor mit hisztizel itt több cikk alatt hogy “minek vesznek mások rögtön új gépet” ? Ha neked még nem kell, ne vegyél. Nem ilyen bonyolult ez. Minek vesz valaki új kocsit ? Én nem adnék annyival többet érte hogy meglegyen az “én fingottam benne először” érzés, de ha másnak ez kell, mit bánom én. Nálunk meg lett a helye a “felszabaduló” gépnek, és előbb-utóbb úgyis vettem volna. Akkor meg nem mindegy hogy most ( ha módom volt rá ) vagy egy hónap múlva ?
#15
#9: Látom megértetted a lényeget. Okos vagy menj ki az udvarra nézd meg ott vagyok e :D mia tökömért vennék új konzolt a megjelenéskor. Talán le maradok valamiről :D ja tényleg az új gépek hamarabb betöltenek meg a játekban a feny árnyék efektek egy hangya pélóval jobban néznek ki. Ezért megéri a megjelenéskor 180 ezret kiadni.Ismerősim között is hány ilyen müszaki zseni van aki ilyen fps szám meg olyan.... aztán amikor arra kerül a sor hogy játszani kell akkor meg sötét mint az éjszaka. Mert a játékokhoz meg hülye.
#14
#6: Irigykedni ? Miŕe ? Nekem van ps4 meg xbox one x-is. Nekem bőven megfelel. A sony ex cimekre ott a Ps4 a multi cimekre meg az xbox. Irigykedni. :D ez jó. Addig amig a jelen generácion olyan grafikájú játékokon tudok játszani mint a Red dead redemption 2. Last of us 2. God of war. Meg majd a Cyberpunk 2077. Addig nagyon irigy vagyok. :D ülj le fiam egyes :D