Az Xbox Series-tulajok jórészt Game Pass-előfizetők

A Microsoft ismételten ujjongott egy kicsit, amiért az Xbox Series-konzolok múltheti rajtja olyan jól sikerült, ezúttal viszont néhány extra érdekességet is megosztottak a nagyérdeművel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#46
Game Pass...csak azért van, mert a MS utánam aztán Gold tulajdonosként $1-ert egy évre.
Így én is benne vagyok a statisztikában, ugy mint aki megvette.

De ha lejárt Áprilisban, akkor nem fogok pénzt adni érte, mert a játékok amiket belwraknal nem érnek annyit számomra...
Aztan jöhet a MS könyörögni, ha akar...
#44
#42: AC-nál 23000ft-ért kapsz ~5 óta gameplay-t és 95 óra tölteléket, nehogy már ez legyen a mérce...
#43
#19: Hát a nemrég megjelent teardown gyakorlatilag ezt célozza meg, múlt hétvégén toltuk végig a gyerekkel és annyira komoly benne a fizika, hogy folyton azon kapom magam, hogy visszalepek próbálgatni benne a lehetőségeket. A kölök meg már megfuzott, hogy most hétvégén kezdjük újra
#41
#33: Még az jutott eszembe hogy ugyanakkor a c64 is ( de aztán főleg az Amiga ) luxuscikk volt, akinek 1541-re is futotta az már király volt.... :)
#40
#33: Az érzés mikor anyád kidobja a füzetet amiben a c64-es magnó fordulatszámlálójának kis dokumentációját vezetted,hogy melyik játék hol kezdődik! Megfizethetetlen!!! :D
#39
#33: Ebben az egészben az is szerpet játszik, hogy az akkori gémerek különcnek - egyfajta csodabogárnak - számítottak. Talán most tisztul a kép a fiamék korosztályában... Egyik barátommal beszéltem a minap, aki régen nagy warezhuszár volt. Ő mondta, hogy számára a Steam megjelenése és alciói tették egyszerűen értelmetlenné a warezt. És persze nem csak a Steam, hanem a GOG, az EPIC store és a többi pictér is. Konzololdalról meg ugyenez. Hétről-hétre leárazások vannak, a Game Passról meg már ne is beszéljünk. Szóval maga a játékpiac vált elérhetőbbé mindenki számára.
Jó, mondjuk ez a 30.000-es PSN-es magyarországi ár, azért mellbevágó, pláne annak tükrében hogy - megint - az USA-ban ugyanaz az szoftver csak 21,252 forint pillanatnyi árfolyamon.
#38
#37: Ezt sajnálattal hallom. :/
#37
#36: Na, megnéztem, 2017-ben le is bontották
#36
#35: Tudtommal 2015-ben bezárt.
#35
#34: Már vagy 6 éve nem voltam a Petőfi csarnokban. Létezik még az a hely? Vagy netán elköltözött valahova?
#34
#33: Jaja. Az akkori “bolt” nekem a Petőfi csarnok volt, ott ment a cserélgetés, vásárlás. :)
#32
#31: Akkor 18.000 forintért vettem az Onimusha-t a kis 4 órás játékidejével! :D Akkora újrajátszási lehetőség volt benne, hogy az utolsó küzdelem előtt a sárkánynál furulyázhattál egyet egy ajtó előtt :) aztán kaptál egy kardot amivel könnyebben lecsaphattad mint az első végigjátszásnál ami persze el is tűnt vagy használhatatlan volt,ha olyan hülye lettél volna,hogy harmadszor is elkezd! És voltunk olyan hülyék:D ezzel a fix kamerás fromsoftware elmehet a pi.sába nehézségű játékkal mert azt hittük valami még biztos van benne valami titok bármi!Nem volt!Hamar dögunalom lett sajnos,fogtam is a fejem,hogy ezé 18.000 meg memória kártya is kellett pluszba az már nem tudom mennyi volt pontosan,de az is horror kemény 8mb-ért!Aztán jött az xbox classic és a Ninja Gaiden megette reggelire aztán kiköpte ezt a csodát is!
4:40-kor ott a pikula! :D

https://youtu.be/YiN4BUF4jHw
#31
#21: Persze igaz, ma azért ezek a cuccok sokkal könnyebben elérhetőbbek, de azért meglepő a lértéke. Kicsit utánanéztem 2000-ben a nettó átlagkereset 55k volt nettó.A Ps2 ára 300 USD, ami akkori árfolyamon számolva 75 ropi volt. 20-as adat nincs, de nem hiszem hogy magasabb lesz, mint a 19-es... Szal 19-ben a nettó 245k volt, az új csúcs konzolok pedig forintban 185 ezer környéken tanyáznak + a játékárak. Szal persze könnyebb a helyzet, de nem lényegesen... sőt.
Vissztérve egy kicsit az USA-ra egy átlagember (rendőr, pedagógus) 1,3-1,4 misit keres egy hónapban Floridában. Abból azért könnyebb kigazdálkodni azt az 500 dollárt + adót. Szal a lényeg, hogy nagyon más a helyzet arrafelé... Ettől még persze panaszkodhatnak, mert az élet k. drága (szolgáltatások, egészségügy) arrafelé, de pl. a konzolok, telefonok ára vicc kategória az itthoni helyzethez képest.
#30
#27: Annyira végtelenül arrogáns vagy! Nem értem, hogy miért kell személyeskedni és lekezelően viselkedni...
Elég sok gond van arrafelé is (sőt), de nagyon máshogyan élnek az emberek és teljesen más prioritások határozzák meg a mindennapjaikat. Soha nem gondoltam azt, hogy ott kellene élni, de valószínű, hogy eddigi tisztes polgári foglalkozásban ledolgozott 22 évem alatt többet össze tudtam volna hozni arrafelé. Nem az általad belinkelt mutató határozza meg egy-egy ország gazdasági teljesítőképességét és a normális és átlagos dolgozó emberek életszínvonalát.
Node mindegy...
Csak legyél kicsit normálisabb pls.!
#29
#28: Semmi gond.