Áprilisban érkezhet a Resident Evil: Village?

A Capcom nemrég beismerte, hogy hackertámadás érte, és bár elmondása szerint a felhasználók érzékeny adatai nem kerültek illetéktelen kezekbe, nagyon úgy tűnik, hogy vállalat értékes információi elkezdtek kiszivárogni a világhálóra.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#4
YanezModerátor
#3: Én PS2 korszakban toltam ki a 4-et. Nemrég újráztam PS4-en és nekem adta azt az élményt, bár a mai játékok után igen szokatlan és zavaró volt az elején a béna kamerakezelés és az, hogy lövés közben nem lehetett mozogni Leonnal. Ugyanakkor elég hamar hozzászoktam és egy idő után már kevésbé volt zavaró.

Goromi: Egyetértek, de ezt már régebben is mondtam neked, amikor summerresident voltál.
#3
#2: *1 viszont a 4. részét én ismét szívesen végignyomnám felújítva mert akkoriban Gemecubeon iszonyat jó volt bár lehet nem adná azt az élményt mint régen de nekem nagy élmény volt.Ps-en is
#2
#1: Pedig a 7 irányvonalával behozott vérfrissites a legjobb dolog ami a sorozattal történhetett.
#1
A Capcom meg ez az Assassin's Creed...

A Remake2 19 január 25-én jelent meg. A remake névre pedig nem méltó Resident Evil 3 2020 - The Videogame idén április 3 volt... Nagy multi volt benne, bevette az internetet a játék. De most úgy látszik, hogy sikerült nekik megregulázni és valamiféle formába rugdalni a sorozatot, hogy azért árilisban meglegyen az éves új rész. A következő a Resi 4 remake lesz 22 áprilisban, amihez a harmadik REciszar után nagyon sajnálom, hogy egyáltalán hozzányúlnak. Ezzel az új FPS rezidenttel úgy is oda megy nálam a sorozat, ahová az RPG My Ass Creed is jutott, a remake fogalom szabadon értelmezésével pedig még tönkre lehet baszni a 4-et is.