Fall Guys - PC-n már 10 millió babfigura rohangál

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 16.
  • Biznisz
Link másolása
Nem kell félteni a Mediatonic játékát, hiszen csak a PC-s eladásokat nézve a Fall Guys: Ultimate Knockout nem is olyan rég átlépte a bűvös tízmilliós mérföldkövet, ami ilyen rövid idő alatt azért igencsak szép teljesítmény.

Hiába próbálják temetni egyesek a különböző közösségi oldalakon, a Fall Guys: Ultimate Knockout köszöni szépen, remekül van, aminek a tényét mi sem bizonyítja jobban - a különféle kollaborációk mellett -, hogy PC-n már több mint 10 millió zselébab-lényecske szaladgál fel-alá a győzelmi koronát kergetve.

Legalábbis ennyi példányt már biztosan értékesítettek a játék PC-s verziójából - derült ki nemrég a Unity aktuális negyedéves jelentéséből. Ebben természetesen nincsenek benne a playstationös eladások, ahol az egyik legtöbbet letöltött játék lett a Fall Guys a PlayStation Plus pályafutása alatt.

Az örömteli hírt a készítők egy laza Twitter-poszttal is megtoldották, aminek az üzenete egyértelmű: a Fall Guys: Ultimate Knockout továbbra is roppant népszerű.

5.
5.
Turley
Nálunk már csak a gyerek tolja, de sokszor panaszkodik, hogy túl sokat kell várni ezért inkább mással játszik. Kár pedig az elején ameddig aktív volt a játékos bázis nagyon jó volt, csak olyan lassan jönnek bele a tartalmak, hogy maximum pár hét után unalomba fullad.
4.
4.
Ooorky
#1: Én is toltam (volna) egy meccset, 2 percet kellett várni míg elindult...
Aztán a gyerek úgy döntött ő akarja kezelni a DS4-et, ezért utána szájjal nézte spectator-ból a többi játékost míg össze-vissza csapkodott :D
3.
3.
Yanez
#2: Egyelőre nincs. A Rocket League is így kezdte, majd x év múlva jött boxra is. Remélhetőleg ez a játék is úgy végzi.
2.
2.
delphijos
1.
1.
Turley
13.500an vannak jelenleg belépve, és aktívan csökken hetente szerintem azért erős azt mondani, hogy nem kell félteni. Jól indult bezsebeltek egy tonna pénzt, de egyértelműen nem tudja tartani magát a nevetségesen gyenge 2. Szezon után
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...