Leárazásokkal és ingyenjátékkal erősít a GOG

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 16.
  • Akció
Link másolása
Elindult a GOG digitális áruházában a Made in Poland vásár, ahol a hatalmas akciók mellett egy brutális és véres akció-platformert is ingyenesen bezsákolhatunk a gyűjteményünkbe a következő 48 órában.

Szűk két napotok van még rá, hogy akár a PC-s launcherbe, akár a GOG hivatalos weblapjára ellátogatva ingyenesen hozzáadjátok a játékgyűjteményetekhez a pixeles, pörgős és nem utolsósorban véres 2D-s akció-platformert, a Butchert.

Az ingyenjáték mellett pedig hatalmas akciókkal is készült a GOG, hogy egy kicsit megkönnyítse a pénztárcánkat. A Made in Poland elnevezésű vásár alatt - meglepő módon - lengyel fejlesztőstúdiók alkotásai közül szemezgethetünk kedvünkre az elkövetkezendő egy hétben.

1.
1.
Erről a grafikáról jut eszembe, hogy mekkorát flash-eltem már pasztmek a C&C Remasterrel. 13€ volt Green Man Gaming-en és csak jókat hallottam róla, szóval beszedtem. Nem kellett csalódnom, nagyon említésre méltó a cucc. Minden remaster-t így megcsinálnának, én lennék a legnagyobb vásárló. Rendesen az első játékkal kezdtem és ott is a NOD-dal, mert azt még nem játszottam. A feljavított (és komoly) videók, a padlásról előásott szintikkel újraalkotott zene, valamint a feltekert grafika ugyan olyan fogós játékot eredményez, mint anno. Nézeget az ember kicsit jobbra-balra, aztán rákattan, mert benne van a varázs és gombnyomásra előkerül a régi graf is, amit ha ott felejtesz, akkor is javultak az animációk. Mindezek mellett modern kezelés, mint ctrl+1,2 ... csapat létrehozás és recall bekerültek, nameg évezredek óta bentlévő bugok kerültek kiírtásra. Nem tudom hova legyek, de ajánlom mindenkinek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...