Leárazásokkal és ingyenjátékkal erősít a GOG

Elindult a GOG digitális áruházában a Made in Poland vásár, ahol a hatalmas akciók mellett egy brutális és véres akció-platformert is ingyenesen bezsákolhatunk a gyűjteményünkbe a következő 48 órában.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#2
#1: +1

C&C Remastered azért sikerült olyan jól, mert a megmaradt Westwood-osok rágták az EA fülét, hogy olyan állapotban adják ki, amilyennek egy remasternek illő lenne lennie. :)
#1
Erről a grafikáról jut eszembe, hogy mekkorát flash-eltem már pasztmek a C&C Remasterrel. 13€ volt Green Man Gaming-en és csak jókat hallottam róla, szóval beszedtem. Nem kellett csalódnom, nagyon említésre méltó a cucc. Minden remaster-t így megcsinálnának, én lennék a legnagyobb vásárló. Rendesen az első játékkal kezdtem és ott is a NOD-dal, mert azt még nem játszottam. A feljavított (és komoly) videók, a padlásról előásott szintikkel újraalkotott zene, valamint a feltekert grafika ugyan olyan fogós játékot eredményez, mint anno. Nézeget az ember kicsit jobbra-balra, aztán rákattan, mert benne van a varázs és gombnyomásra előkerül a régi graf is, amit ha ott felejtesz, akkor is javultak az animációk. Mindezek mellett modern kezelés, mint ctrl+1,2 ... csapat létrehozás és recall bekerültek, nameg évezredek óta bentlévő bugok kerültek kiírtásra. Nem tudom hova legyek, de ajánlom mindenkinek.