TGA 2020: A Halo Infinite biztosan kihagyja a műsort

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 17.
  • Hír
Link másolása
Kevesebb, mint egy hónap múlva rendezik meg az idei The Game Awards díjátadót, így lassan elkezdenek szállingózni az infók arról, hogy mi várható az idei eseményen, és - ami legalább ennyire érdekes - mi nem.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Halo Infinite helyzete nem a legrózsásabb jelenleg, árulkodó legalábbis, hogy az első gameplay bemutató fogadtatását látva a Microsoft és a 343 Industries inkább úgy döntött, elhalasztja a premiert - jóllehet a játékot eredetileg az Xbox Series-konzolok nyitócímének szánták.

Amennyiben viszont arra számítottunk volna, hogy a fejlesztők a magyar idő szerint december 11-én hajnalban esedékes The Game Awardson rúgják újra a játék marketingkampányát egy gameplay demóval, csalódni fogunk: noha a következő hetekben számíthatunk infókra a Halo Infinite kapcsán, a Geoff Keighley vezényletével lezajló show-t egészen biztosan kihagyják a srácok.

A témában Brian Jarrard közösségi menedzser értekezett a Redditen: "Lényeg a lényeg: semmit nem terveztünk a VGA-ra [a TGA eredeti elnevezése - a szerk.], de a következő néhány hétben remélhetőleg szolgálhatunk egy kis helyzetjelentéssel, hogy az ünnepeket követően újrarúghassuk a közös kalandunkat. Egy demó vagy valami nagy durranás összerántása a VGA-ra rendkívül sok melóval járna, ami nehezítené a mostani határidőink betartását."

1.
1.
Most patchelik még a Craig-et

"Amennyiben viszont arra számítottunk volna, hogy Game Awardson gameplay demóval (...)"

Nem tudom erre ki számított. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...