Xbox Series X/S - áprilisig tarthat a készlethiány

A PlayStation 5-höz hasonlóan az Xbox Series-konzolok rajtját is készlethiány jellemezte, a Microsoft új konzoljait több országban sem triviális beszerezni mostanság. A redmondiak szerint áprilistól állhat helyre a rend.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#21
#19: Ezekért sem írok ide,csak alig.
Amúgy hirtelen felindulásból ( s mivel vitték a scorpiót) nyitónap vettem X-et. Polcról ,még volt. De ezek a kommentek ;) :)
#20
#12: Köszi
#19
Na(!) hat csak hozza a kotelezot a komment szekcio!!
Pedig mar megremultem, hogy mi a fasz van itt az emberekkel.

Temahoz hozzaszolva, megint csak ismetlem onmagamat: sose veszunk next-gen konzolt elso nap!!!!!!
#18
#17: Igy van 10 éves vagyok. Ez meg a másik dolog amikor te meg a többi figura ilyen dolgokkal vagytok elfoglalva hogy ki kicsoda. Mért és ha ugy lenne hogy egy másik embernek vagyok az accoun-ja akkor mi a van. Amugy nem. De ha igy lenne akkor az mivel járna ? Csunyán néznel vagy mi ? A hirekhez ugyan ugy hozzá tudok szolni akkor nem mindegy. Még ez a baromsag hogy ki kicsada :D mért talán nem volt igaz amit irtam ? Te bele is betegednél ha valamelyik hirnél nem éreztetnéd a jelenlétedet. Nekem is van ilyen ismerősöm aki akkora Számítástechnikai geniusz mint te. Aztan ha meg valamivel jatszani kell akkor meg sötét mint az éjszak. Mert az is a konzolokhoz nagyon ért csak épp a játékokhoz hülye.Amilyen okos tojas vagy meg azt is kinezem belöled hogy megprobaltad az első Super Mario játékot balra végigvinni :D
#17
#15: "Barátom te olyan vagy Puzsér Robert"

Csak nem Genya másik acc-a a kicsit ps felé húzó verzió ? Ej,ej... :D

A többi idehányt szarságon meg csak röhögök. Hány éves vagy ? 10 ?
#16
#14: Viszont a profil képed az tetszik ugy nézel ki rajta mint egy rossz pe....fil :D
#15
#14: Te bele is betegednél ha valamibe nem tudnál bele dumalni ugye ? Barátom te olyan vagy Puzsér Robert. De ha mégis olyan vagy mint a profil kepeden akkor ne az ujjadat szopogasd hanem valami mást. Csokálkoztam is hogy ennek a hirnek a kommentjéhez még hozzá sem szoltál. Figyelj kopasz ha én ugy döntök hogy lefikázom azokat akik jaték felhozatal nelkül vesznek konzolt az az én döntésem. Te pl megfigyeltem hogy akkora Számítástechnikai géniusz vagy hogy már felejtened kellene. Figyelj már a moderatornak is megirtam hogy ha nem tetszik amit irok okkor told el a bicajt.Nem kötelező elolvasnod amit irok. De ugyfigyeltem meg hogy nincs az a hir amihez te ne tudnál hozzá szolni. Már a multkor is megirtam hogy itt a koment szekcioban ugy müködnek a dolgok mint az állatvilagban a szex amelyik kutya erösebb az ba....ik. vannak olyan emberek akiket kinézel magadnak és probalod az akaratod rájuk eröltetni pl amikor FARKAS kommentet ir. Abban a pilanatban rá is irsz. Velem is megcsinálhatod legfeljebb elküldelek a jó any.....ba :D
#14
#4: Nem az irigykedéssel volt a gond, hanem kb. szidtad azokat akik vettek hogy “micsoda hülyeség most venni”. Nem mindegy....
#13
#11: Nagyon sok előfizető van náluk -:) én Ps párti vagyok de van xbox is. Ha haverjaim nagy részenek xbox konzolja van és szinte mindegyik előfizető. -:) ha bele gondolsz a game pass tökéletes választas pl annak aki az FPS műfajt meg az autó verseny játékokat kedveli. Olcsón hozzájut egy csomo játékhoz. Én 20 éve szinte csak RPG játékokkal játszom. Ezért vagyok inkább Ps párti. -:) engem pl ezért nem is nagyon érdekelnek egyenlőre a next gen konzolok mert a jó RPG játékokrol amik ENGEM érdekelnek le van a gond. A Gta 6 max 2023. A CD Projekt ha most kiadja a cyberpunk 2077-et azok is el fognak évekre tünni. Hiába mondják az ujabb witcher játékot. Az még 100 év. És akkor ne is emlitsem a Last of us 3. Days gone 2. Fallout 5 vagy a The Elder Scrolls 6 vagy a Fable. A God of war 2 nagyon meg lennék lepődve ha az tényleg jővöre jönne. Garantált a csusztatás. Esetleg jővőre a Horizon 2. Az talán -:)
#12
#11: 6 hónapja lépték át a 15 milliót azóta biztosan több az Xcloud-nak és az új gépeknek köszönhetően!
#11
És a Micro most már soha többet nem mondja el, hány db konzolt ad el? Én azért kíváncsi lennék rá. Azt lehet tudni, hogy hány előfizető van náluk? Live, GP, GPU összesen. Mert én nem találtam róla adatot.
#10
#9: Persze. Ezért irtam hogy aki ugy döntött hogy a megjelenéskor szerez be maganak valamelyik konzolból anak béke -:) és jó szorakozást.
#9
#4: Azért azt vegyük figyelembe, hogy ha nem lennének azok az emberek, akik lecsapnak az új termékekre, akkor azokat nem érné meg gyártani. Én megértem ezeket a vásárlókat, régebben én is ilyen voltam. Nekik ez okoz örömet, ennyi.
#8
#7: Hát, lehet. Ha meg nem lesz olcsóbb, addig is lehet spórolni.
#7
#5: Azt felejtsd el, hogy jövőre akár az új xbox vagy a ps5 olcsobb lesz. És itt nem jövő karácsinyi leárazásokra gondolok vagy ilyen Black Friday napokra. Szerintem ezek az új konzolok jővő karácsonykor sem lesznek leárazva vagy ha mégis mennyivel 5-10 ezer forintal -:) egy 185-187 ezer forintos konzolnál nem hiszem hogy bárkinek azon az 5-10 ezer forinton fog mulni aki venni akar -:)
#6
Mi nincs hozzá?Munkaerő,nyersanyag vagy mi?
#5
Addigra kigyomlálják a gyermekbetegségeit, meg hátha olcsóbb is lesz. Ráér ez még addig!
#4
#2: Én már mióta erröl beszélek. És ilyenkor jön az hogy mi van irigykedsz. :D az ember a játékok miatt vesz konzolt. Az aki jővőre szerez be magának újat semiről nem marad le. De aki meg ugy döntött hogy hamar beszerzett magának egyet annak meg béke -:) nem is beszélve a használt játékokról. De még a Ps tábort megértem VALAMENYIRE de az aki pl rendelkezik xbox one x konzolal..mint ahogy én is semmi kéztetést nem érzek az új konzolok felé. Játékok nélkül. Majd ha megjelenik a Fallout 5. The Elder Scrolls 6 vagy a Fable. Vagyis 600 év :D
#3
#2: Azért az előző generációs játékokat sem rossz 60 vagy több fps-el játszani Hdr-el!
#2
en nem tudom hova siet mindenki
alig van olyan jatek amiert megeri mar most cserelni
legalabb fel ev mire nem csak egy demon souls lesz amiert beszereznek egyet