Az összes James Bond-film felkerül az HBO GO-ra

Ha nagyon nem bírjátok már, amíg mozikba kerül a Nincs idő meghalni, vagy épp filmmaratonnal gyúrnátok az új rész érkezésére, itt a tökéletes alkalom: decembertől az összes James Bond-film bekerül az HBO GO kínálatába.

Viszonylag ritkán számolunk be arról, hogy mi mindennel bővülnek a különböző streamingszolgáltatók kínálatai, de amellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy december 1-től az HBO GO-ra a teljes James Bond-sorozat felkerül majd - a csatorna ezzel szeretne tisztelegni a nemrég elhunyt Sir Sean Connery és az épp ma 25 éves Aranyszem előtt.

A felhozatal egészen pontosan 26 filmet foglal magába, így felvonultatja az 1962-es Dr. Nótól kezdve a 2015-ös Spectre - A fantom visszatérig az összes epizódot, illetve az 1967-es paródiát, a Casino Royale-t és az 1983-ban bemutatkozott nemhivatalos folytatást, a Soha ne mondd, hogy soha címűt filmet is. 

Sajnos azt nem tudtuk, hogy meddig maradnak a filmek a szolgáltatás kínálatában, de bízzunk benne, hogy hagy nekünk a csatorna időt arra, hogy lepörgessük őket mind!

18 komment - szólj hozzá!