Immortals: Fenyx Rising - ez lesz a Season Passben

Közel vagyunk már az Immortals: Fenyx Rising megjelenéséhez is, és a Ubisoft most felfedte, mire számíthatunk a játék startja után. A Season Pass három sztorikiegészítőt tartalmaz majd, de ingyenes tartalmak is lesznek.

Októberben aranylemezre került a Ubisoft görög mitológia ihlette kalandjátéka, azaz az Immortals: Fenyx Rising decemberi megjelenését semmi sem veszélyezteti. Ilyen közel a starthoz illendőnek látták a fejlesztők azt is bemutatni, mit kapnak azok, akik a Season Passre is beruháznának.

A szezonbérlet három sztoriküldetést tartalmaz majd. Az első, az A New God rögtön a kampány után veszi fel a fonalat, amikor is Fenyx az olimposzi istenek előtt kell, hogy bizonyítsa rátermettségét különböző kihívások teljesítésével. A Myths of the Eastern Realmben magunk mögött hagyjuk Görögországot Kína kedvéért, és egy új főszereplő, Ku bőrében fedezzük fel a keleti mítoszok világát. A The Lost Godsban ismét újabb karakter, Ash bőrébe bújunk, maga a játék pedig felülnézetes módba vált.

A Season Pass tulajdonosai egy extra küldetést is kapnak, amelyben Hermésszel állhatnak össze. Többféle ingyenes holmi is kerül a játékba az élettartama alatt: napi és heti küldetéseket, közösségi kihívásokat, Vault-próbákat és persze kozmetikai elemek halmait ígérik a fejlesztők.

És ha esetleg elkerülte volna a figyelmeteket, a minap a Kalandra fel! két hőse, Finn és Jake is kivette a részét az Immortals: Fenyx Rising reklámozásából, amint azt lentebb láthatjátok.

Az Immortals: Fenyx Rising december 3-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Nintendo Switchre, továbbá a Google Stadia és az Amazon Luna kínálatában is elérhető lesz.

1 komment - szólj hozzá!