Így fest a Cyberpunk 2077 az Xbox-masinákon

A tegnapi Night City Wire-adásban az Xbox-konzolok élvezték a főszerepet. A tízperces felvételen azt mutatják be, hogyan fest a Cyberpunk 2077 az Xbox One X-en, illetve a visszafelé kompatibilitáson keresztül a Series X-en.
  • Írta: gorien

Kommentek

#22
a használt játék ugyanolyan termék , mint egy használt tv , autó , de talán mint szellemi termék közelebb áll hozzá a könyv. ha hasznaltan veszed , eladod, etikailag nem sérted a gyártót. a gyártó egy kópiát ad el egy életre. a gyártók kimondva ki nem mondva nem várják el , h ne adj el , ne adj kölcsön terméket. annyit várnak el , h ne legyen ugyanaz a termék mások által sokszorosítva, mert az jelentősen torzítja a termék értékét.
#21
#18: ++ pontosan. de miért ne generáljunk vitát :)!? bólogatás kultúrára nevelés nem jó. a tisztelet ott kezdődik ha valakinek mondunk nemet is. abból tanul ő is. mai világban alig látni mást mint sértődött, elpuhult embereket akik csak saját igazságaikra nyitottak... , miközben abból talán ma van a legtöbbféle.
#20
#19: Vettèl màr hasznàlt jàtèkot?
#18
#17: Persze, ez nem "lopás" , de ne menjünk bele ebbe, mert csak vitát szül. Ezerszer elmondtam a véleményemet. Le..rom ha valaki warezol, nem ítélkezem. Csinálja, otthon, csendben. Csak utálom ha még ő "dicsekszik" vele, és mindenféle ideológiával ( nincs pénzem, de jogom van játszani,stb... ) megmagyarázza hogy jogos. Ja, a legjobb az olyan akinek mellett viszont a HW-ben Líbia éves költségvetése benne van....
#17
#16: bocs h belepofazok. egyreszt ez elég erősen eltúlzott hasonlat volt. akkor lenne oké ha cserébe a te vásárolt jatekod torlodne. szoval nem iszik bele a tiédbe , de mondjuk gyanutlan lecsapol maganak a pultnál egyet. Másik oldalról viszont, természetesen zavaró. ez ugyanolyan lopás mint bármi más, csak itt hazánkban ez is kva elfogadott és menő. közvetlenül nem tőlem hanem a játékkészítőktől. közvetve tőlem is minthogy esetleg a köv játéknak emiatt lesz kisebb a költségvetése. ugyanaz mint az itthoni bkv helyzet. csomoan bliccelnek es persze a becsuletes meg szopja h nincs semmi ujitasra pénz. és persze, nem sajnálom senkitől akinek mondjuk tenyleg ez kell a boldogsagahoz , kvara nem zavar ha valaki ellop egy kenyeret az ehezo gyerekenek, de mint itthon is, sokszor a laggazdagabb kisgeck , csalnak legtobbet mert az menő. szoval természetesen ez bűncselekmény és az öncélúan elkövetett felesleges lopás bszottul nem korrekt és zavaró.
#15
#2: Abból neked mi a hasznod? (vagy zavar hogy amiért te tudsz fizetni, másoknak akiknek nincs pénze szórakozásra kidobni az ablakon, ingyen beszerezhetik a kódhalmaz másolatát ami neked pénzbe kerül?)
#14
Hál isten a fejlesztők elmondták hogy mindent el lehet tüntetni a képernyöröl. Amit a második vágigjátszásnál meg is teszek mert nekem nem tetszenek azok a játékok ahol a képernyő televan minden szarral. 1-2 alapvető dolgot ott hagyok aztán a többi nem kell.
#13
Ettől a játékbeli világtól még mindig brutál mód kiráz a hideg...
#12
#9: Ezt azért igy nem merném mondani hogy nem zavar. Inkább ugy fogalmazok hogy együtt tudok élni vele. A red dead redemption 2-ben ha bemegyek egy városba sokszor akad a játék. De pont csak anyira hogy nekem az még belefér. Másnak nem biztos hogy beleférne a dolog. És ezt azért megtudom érteni. -:) a bugok azok jobban idegesitenek. -:) amikor a skyrim megjelent még ps3 játszottam vele. Nekem jó volt ugy ahogy van, de mikor elhivtam az egyik haverom hogy nézze meg milyen király ,mert ő is meg akarta venni Az meg jót nevetett. 15-20 perc alatt belszalattam olyan dolgokba hogy a mamutok az égen maszkaltak stb.... nem is vette meg :D
#11
#7: a "régi szép" időkben sokszor kinn volt hivatalos megjelenés előtt napokkal a tört játék. :) :(
nforce.nl oldal gondolom sokaknak rémlik még :)
#10
Mikor az autoval megy az utcan, mintha olyan mikrolaggokat latnek, pont mint annak idejen a gta4 pc-n ugyanezt csinalta akarmilyen eros pc-n ment.
#9
#8: Ha téged az nem zavar hogy valami lassu és már már akadozik az egy kegyetlen jó tulajdonság.. és megspórol neked több millió ft-ot
#8
#6: Engem nem érdekelnek ezek 30 fps meg 60 fps baromságok. Amugy folyamatosan jön majd a javitás a játékhoz. Hány ilyen ember van hogy nem is a játekot figyeli hogy az mekkor király hanem ez hogy mikor esik le a kép 30 fps alá -:) addig amig SZÁMOMRA élvezhető és leköt addig engem ezek a hülyeségek nem érdekelnek tudom felfogom hogy nagyon is számit mert tudom én is hogy nem mindegy. De nálam ez soha nem volt szempont. Már töbször megirtam hogy van olyan ismerösöm aki ilyen 4K olyan 30 fps 60 fps.... de a játekokhoz meg sik hülye mert ahhoz már nem ért. De nem azért irtam mert bantani akarlak. Jó dolog hogy ezt észre veszed. De engem ez hidegen hagy.-:)
#7
#4: Emlékszem az idei év leggyorsabb törésére, az a Kakarot volt a Steam adatlap szerint éjfélkor jelent meg, feltörve 00:05-kor már fent volt a neten, nah valami ilyesmire kell a Cyber-nél is számítani.
#6
#3: Így ne menjen.. 30 fps sincs meg sokszor
#5
Sima one s en biztos katasztrofa lesz, vagy durva grafikai butitas.
#4
#2: DRM mentes lesz, szóval day 0 (zero) törés várható.
#3
Semmi külömbség nincs. Ha igy megy a mostani konzolokon az teljesen jó -:) persze ez nem a next gen verzio az csak késöbb jön. -:) nekem ez igy is teljesen megfelel. -:)