Gwent - minden vaják idejöjjön!

Decemberben ismét kiegészül a The Witcher világán alapuló kártyajáték, a Gwent. Ezúttal vajákokból egyáltalán nem szenvedünk majd hiányt, ugyanis a különleges szörnyvadászok körül forog majd a Way of the Witcher nevezetű szett.

Legutóbb Gaunter O'Dimm kezdett mesterkedni a Gwent kártyapartijai közben, most pedig egy raklapra való vaják csatlakozik a bulihoz, amikor befut a Way of the Witcher címre keresztelt, ingyenes kiegészítő. Az új szett lapjai a különböző vajákiskolákra épülnek, összesen ismét hetven új kártyát kapunk.

Az érkező lapok közül néhányat az alábbi videóban már meg is tekinthettek: a játék hat frakciója fejenként tíz-tíz kártyát kap, plusz tíz olyan kártyát, amelyet mindegyikük használhat. Kapunk új mechanikát is az Adrenaline képében, amely akkor aktiválódik, ha egy adott számú, kijátszható kártya van már csak hátra.

A Way of the Witcher december 8-án élesedik mind PC-n, mind mobilon. Noha a kiegészítő ingyenes, szokás szerint lehet pénzért különleges csomagokat is előrendelni, három különfélét.

30 komment - szólj hozzá!