PS4-re is megjelenhet a God of War: Ragnarök?

Hatalmas pletykalavinát indított el a könnyen félreértelmezhető válaszával a PlayStation-részleg vezetője, Jim Ryan, akit egy interjú során arról kérdeztek, hogy PS5-exkluzív lesz-e a 2021-re datált God of War: Ragnarök.

Nemrég a The Telegraph készített Jim Ryannel egy interjút, amelyben a PlayStation ügyvezető igazgatójától többek között azt is megkérdezték, hogy PlayStation 5-exkluzív lesz-e a következő God of War-játék. Ryan könnyen félreérthető választ adott.

"Erről ma nincs semmi mondanivalóm" - hárította tömören Ryan a kérdést, amit ugyebár úgyis értelmezhetünk, hogy ma még nincs bejelenteni valója, de lehet, hogy a közeljövőben ez már máshogy lesz.

Már a játék bejelentésekor sokakat meglepett, hogy 2021-re ígérték a folytatást, így azt is beleszámolva a képletbe, hogy a Sony még háromévnyi támogatást tervez a PlayStation 4-hez, ráadásul bizonyos jövőre érkező PS-exkluzív játékok megjelennek PS4-re is, egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a Ragnarök játszható lesz az előző generációs konzolon is.

A jövő év áprilisáig saccolt PlayStation 5-készlethiány mellett szintén logikus döntésnek tűnik, hogy PS4-en is debütáljon az új God of War - ezzel több játékoshoz eljuthat a játék, ha az valóban megjelenik már 2021-ben.

32 komment - szólj hozzá!