Íme, az eddigi japán next-gen konzoleladások

Érdekel, hogyan teljesítettek idáig a következő generációs konzolok az eladások terén a szigetországban? Ha igen, akkor van egy jó hírünk, mert a Famitsunak hála megérkeztek az első számok az indulásról.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#11
Aki esetleg szokott game passozni:

Nézzen rá a game pass ultimatere ismét engedi a 300ftos havi előfizetést
#10
#3: lehet hogy tobb switch fogy, de a switchet nem a ps vagy az xbox helyett veszik az emberek. Nem is egy kategória a kettő.. a nintendo mindig egy külön állatfaj marad..
#9
Kiváncsi lennék,hogy mennyi olyan (japán) vásárló van,aki nem ps mellé vette ;) én még nem tudom mi lesz,a ps5 nagyon vonz (csak ronda+hiányozna a böngésző) az xbox-nak meg nem érdekelnek az exei (talán a fable)
#8
#6: Igen, ez árnyalja a képet.
#6
Abból a szempontból kissé meglepő az X teljesítménye, hogy Japánban az előző generációban kb. 3-4 ezer darab fogyott a váltáskor az One-ból.
#5
En meg nagyjabol telibeszarom mindkettot.
Ps4 van, de semmi olyat nem tapasztaltam amitol hanyatt kellett volna esni, igy ps5 nem lesz. Xbox meg nem kell mert van pc.
Uff
#4
#2: És ha az egész földön ez az arány, az meglepő lenne? Én drukkolok az xboxnak, de nem hiszem, hogy hirtelen a box átvenné a vezetést. Ahhoz egy kicsit több idő kell. Ha egyáltalán lesz még olyan.
#3
#2: A Switch 520 ezerrel startolt... Csak úgy összehasonlításképp, jellemzően a degenerált magyar honlapokra az hogy 1nél sose tudnak tovább számolni... Ráadásul úgy fest hogy a Switch az usa-ban még egy mezei héten is megelőzi a startoló ps5öt.... Úgy hogy a switch is készlethiányokkal van gondban!
#2
Azért ez gondolom nem lep meg senkit, h Japánban a Sony vitte a startot. :-)
#1
YanezModerátor
Érdekes statok, de a jövőt illetően nem sokat lehet következtetni belőlük. Számomra majd valamivel érdekesebb adat lesz, hogy 1 év alatt mennyi fog elkelni.