Madden NFL 21 - így fest a Series X- és PS5-kiadás

Az Electronic Arts megosztott egy vadonatúj előzetest a Madden NFL 21-ről, amelyben ezúttal mozgás közben is megtekinthetjük a sportjáték elképesztően látványos Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös verzióját.

Október vége óta tudjuk, hogy a FIFA 21 mellett a Madden NFL 21 is megkapja a maga next-gen frissítését, annak az ellenőrzésére azonban egész mostanáig várnunk kellett, hogy az utóbbi játék esetében ez milyen javulást fog eredményezni látvány terén:

A december 4-én érkező kiadásra ingyenesen frissíthetnek majd azok, akik már az előző generációban beruháztak a Madden NFL 21-re, így már gyorsabb töltési idők és sokkal realisztikusabb bevilágítás mellett amerikai futballozhatnak.

Talán még ennél is jelentősebb újdonság, hogy az Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös verziók megkapják a Next Gen Stats által meghajtott Next Gen Player Movement fícsört, amely a valódi játékosok mozgásához igazítja a játékon belüli animációkat, ezzel eredményezve látványos és nem utolsósorban egyedi testmozdulatokat. Ez az újítás azonban az Xbox Series S-es és PC-s verziókból kimarad majd.

21 komment - szólj hozzá!