Madden NFL 21 - így fest a Series X- és PS5-kiadás

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 18.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts megosztott egy vadonatúj előzetest a Madden NFL 21-ről, amelyben ezúttal mozgás közben is megtekinthetjük a sportjáték elképesztően látványos Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös verzióját.

Október vége óta tudjuk, hogy a FIFA 21 mellett a Madden NFL 21 is megkapja a maga next-gen frissítését, annak az ellenőrzésére azonban egész mostanáig várnunk kellett, hogy az utóbbi játék esetében ez milyen javulást fog eredményezni látvány terén:

A december 4-én érkező kiadásra ingyenesen frissíthetnek majd azok, akik már az előző generációban beruháztak a Madden NFL 21-re, így már gyorsabb töltési idők és sokkal realisztikusabb bevilágítás mellett amerikai futballozhatnak.

Talán még ennél is jelentősebb újdonság, hogy az Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös verziók megkapják a Next Gen Stats által meghajtott Next Gen Player Movement fícsört, amely a valódi játékosok mozgásához igazítja a játékon belüli animációkat, ezzel eredményezve látványos és nem utolsósorban egyedi testmozdulatokat. Ez az újítás azonban az Xbox Series S-es és PC-s verziókból kimarad majd.

21.
21.
Helium Prime
#20: Ezt kommunikálta a MS + pár oldalon is olvastam,hogy pc mellé is veszik.Gyerekeknek meg a jelenleg a piacon lévő legjobb megoldás !Olcsó rogyásig játékokkal! Thevr videó alatt most jöttek rá ,hogy a ps5 nem támogatja az 1440-et egyébként. Páran ezért vettek 1440p144hz-es monitort. :D
20.
20.
delphijos
#19: Oké, azt nem értem továbbra sem honnan van az a magabiztos kijelentés hogy “viszik rendesen”.
19.
19.
Helium Prime
#18: Én sem,ne értsd félre nem konkrétan neked szólt! Mi vettünk mindkettőből+szomszédnak berendeltem még egy SX -et de csak december 7.e körül kapják meg.A lényeg lesz karácsonyra mert a Ps5 esélytelen már!
Én úgy gondolom Xbox esetében az SS a sima one-t váltja elég jól.
Az One X-et meg a SX! Én ilyen egyszerűen tekintek rájuk!
18.
18.
delphijos
#17: Oké, mondom, én ezen nem akarok vitázni, akinek kell, vigye. Azt mondjuk nem tudom honnan van hogy “viszik rendesen” én semmi ilyen infót nem láttam sehol. Akitől hallottam, mind azt mondta ahol van is box, csak ez... az SX-eket hordták el.... ( itt is írta valaki )
17.
17.
Helium Prime
#16: Nem 4k konzolként kell rá tekinteni!Nem is a szerint reklámozták mint egyesek! :D Szuri 1
Úgy néz ki veszik rendesen!Engedjük már meg nekik!Ps vitára is igencsak butítani kellett régen,de sima ps4 re is kelleni fog!Akkor most mi legyen?Dobja ki mindenki?Meg a 2080 alatti pécéket is? Tárhely meg lehet olcsó külső is 2-3 perc másolásba nem fog meghalni senki amikor ennél sokkal hosszabb elnyomhatatlan retkek is vannak itt ott! Ps nél is működik ez a megoldás szerintem!Azt mondják sokaknak a ps pró grafika is elég!Akkor itt minek nyöszörögnek azok akiket nem is érdekel! :D
16.
16.
delphijos
#12: “Mintha én is azt mondanám,hogy ps5 ön szarul néz ki az NBA ami nem igaz!”

Csak annyi a különbség, hogy ez TÉNYLEG nem igaz. Én komolyan nem akarok ezen vitázni, akinek SS kell vegye, de szerintem több sebből vérzik azért ez a modell ( hangsúlyozom SZERINTEM ) és kicsit azt érzem hogy most ugyanaz van ami fel van róla ps ex játékoknál hogy “bagatelizálják” a hibákat. Pl. a kevés tárhelyet a ps-nél fontos felhozni ( szerintem is elég kevés amúgy ) de itt nem gond, mert.... ráadásul itt tényleg csak download van. Hogy sok esetben a One X jobban teljesít, az se gond, mert MAJD....( az erősebb CPU jó lesz a magasabb fps-hez, de a grafika szerintem később se lesz jobb az XOX-nél, sőt.... ) na mindegy, mondom akinek ez kell vegye.
15.
15.
Helium Prime
#14: Igen! Majd valami nextgenes címben kiderül mert a cpu sokkal erősebb a ss-ben és bár gyengébb a gpu,de fejlettebb!
14.
14.
adamsfamily
#12: Performance módban full hd 60fps-t tud csak a One X,ugyan úgy mint a Series S.
13.
13.
#10: Hát tudni kell, hogy mire van szüksége az embernek. Az S-en nem nagyon lesz erőltetve a RT, de a 60 és 120 FPS erőltetve van annyira, hogy egyenesek a vonalak a DF grafikonokon. Mivel nem minden játékban minden bevilágítás RT lesz innentől kezdve (tehát úgy is meg kell hozzájuk csinálni a sima bevilágítást). Én azt tudom, hogy PC meg (utazás+egyébhez) laptop mellé nekem elég lenne az S is - már ha kéne. Laptopra csak streamelni lehet Geforce Now-al meg xfelhővel a 10 évnél fiatalabb játékokat, de egyszerűbb bevágni a teszkós szatyorba egy S-t, mint a nagy gépet hurcolni.

Úgyhogy már mindjárt annyira meggőzöm magam, hogy ... akkor is a szviccspró érdekel inkább.
12.
12.
Helium Prime
#10: Amit te látsz az mondhatni csupán a 4k és 1080p közötti különbség ebben az esetben inkább már szőrszálhasogatás. :D
https://youtu.be/5-b1AHnTsBk

A gen elején járunk még a fejlesztők még csak a felszínt kapargatják az új technológiák fejlesztő környezete még most sem teljes ugye (DX),de szerintem Ps oldalon sem! Szóval továbbra is úgy gondolom,hogy a szarabbul szó erős túlzás!Mintha én is azt mondanám,hogy ps5 ön szarul néz ki az NBA ami nem igaz!
10.
10.
adamsfamily
#4: A ray-tracing támogatás már most nincs,pedig a generáció elején járunk.Érdemes megnézni a Digital foundry Forza Horizon 4 videóját.Konkrétan a Series S verzió szarabbul néz ki,mint a One X változat performance módban.
4.
4.
Helium Prime
#3: Szarrá butítás kicsit erős! Kb pró és onex közötti látvány 60 fps mellett +kis RT is bejátszik.
3.
3.
adamsfamily
Szerintem ez a Series S egy ugyanolyan tökön lövés a MS-nak,mint az All-digital one s volt.Az se igazán érte meg az árát,mert 10-15 ezerrel drágábban ott volt az olvasós kiadás a 3 játék nélkül.
Itt viszont már most szarrá vannak butítva a dolgok,pedig a generáció elején járunk.Ugyanaz lesz a sorsa,mint a mostani alapgépeknek,5-6 év múlva szenvedni fog a játékokkal.
2.
2.
Helium Prime
#1: Lehet,hogy nem tudják olyan gyorsan betölteni ingame az animációt!
1.
1.
Yanez
Érdekelne, ha a Series X megkapja ezt a fícsőrt, akkor az S miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...