Eldőlt a Wonder Woman 1984 sorsa

  • Írta: gorien
  • 2020. november 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner és Patty Jenkins rendező mindenképp moziba akarja küldeni a Wonder Woman folytatását. A stúdió aközött vacillált, hogy ezt még idén megtegye, vagy a biztonság kedvéért ismét csúsztassa el. A döntés megszületett.

A múlt hét végén röppent fel a hír, hogy a Warnernél nagyban dilemmáznak, mi legyen a Wonder Woman 1984 sorsa. Mivel az elsődleges cél az, hogy a sikeres első rész után a folytatást is biztosan moziba tudják küldeni, két opció merült fel: egy újabb féléves halasztás, vagy az HBO Max bevonása a mozipremier mellé. A stúdió a második opció mellett döntött.

Ez azt jelenti, hogy az év mégsem múlik el teljesen szuperhősök nélkül: december 25-én az amerikai mozikba kerül a Wonder Woman 1984. Ezzel egy időben pedig az HBO Max kínálatában is felbukkan egy hónapra – a Mulan Disney+-on történt debütálásával ellentétben ezért az előfizetési díjon felül semmit nem kell fizetni.

A film Magyarországon december 24-re van bejegyezve premierre, ám a járványügyi korlátozások és mozibezárások árnyékában egyelőre bizonytalan, mi meg tudjuk-e nézni.

8.
8.
Ooorky
#7: Nálam a trailer meg utána a rendező nyilatkozata ölte meg az érdeklődést. Faxér kell mindent tönkre tenni aktuálpolitikával.
Főleg, hogy messze a legjobb női szuperhőst sikerült összerakniuk az eddigi filmekben.
7.
7.
dvs00
Tudnám kit érdekel ez a filmnek nevezett hitvány közhelygyűjtemény.
6.
6.
Blueberry
“Ott van,itt nincs” kezdi vissza ferni régi “fényét” ez a koszfészek
5.
5.
hedzsooo
...Ami igazabol moziba nezos lett volna az iden az a TOP GUN 2/MAVERICK, a kurtajo legifelvetelek miatt, a mozi vaszon valamivel jobban visszaadna az egeszet, a repulest, + a kornyezetet, az elsuhano tajakat, stb. DE az is jovo nyarra lett tolva, szoval ennyi
4.
4.
csongor1996
#3: Nem valószínű, biztos várnak egy ideig, hátha moziba tudják küldeni.
3.
3.
azureknight0715
Ez nekemis moziba nézős lett volna. Am kérdés ha a hbo maxon lesz akkor van rá esély hogy nálunk hbo go-n is elérhető lesz?
2.
2.
Nate Hope
Egyrészt sajnálom, hogy nem láthatom moziban (bár nem tudom, hogy addigra mi lesz a hazai mozikkal, de nem sok jót remélek), másrészt örülök, hogy nem tologatják tovább, és végre rászánták magukat a bemutatásra.
1.
1.
hedzsooo
Meh, szivesebben fizetnem a mozijegy parszorosat csak hogy otthon nezhessem jo minosegben + akarhanyszor...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...