Eldőlt a Wonder Woman 1984 sorsa

A Warner és Patty Jenkins rendező mindenképp moziba akarja küldeni a Wonder Woman folytatását. A stúdió aközött vacillált, hogy ezt még idén megtegye, vagy a biztonság kedvéért ismét csúsztassa el. A döntés megszületett.

A múlt hét végén röppent fel a hír, hogy a Warnernél nagyban dilemmáznak, mi legyen a Wonder Woman 1984 sorsa. Mivel az elsődleges cél az, hogy a sikeres első rész után a folytatást is biztosan moziba tudják küldeni, két opció merült fel: egy újabb féléves halasztás, vagy az HBO Max bevonása a mozipremier mellé. A stúdió a második opció mellett döntött.

Ez azt jelenti, hogy az év mégsem múlik el teljesen szuperhősök nélkül: december 25-én az amerikai mozikba kerül a Wonder Woman 1984. Ezzel egy időben pedig az HBO Max kínálatában is felbukkan egy hónapra – a Mulan Disney+-on történt debütálásával ellentétben ezért az előfizetési díjon felül semmit nem kell fizetni.

A film Magyarországon december 24-re van bejegyezve premierre, ám a járványügyi korlátozások és mozibezárások árnyékában egyelőre bizonytalan, mi meg tudjuk-e nézni.

8 komment - szólj hozzá!