James Bond-játékon dolgozik az IO Interactive

A 47-es ügynök mellé a 007-est is betárazta a dán IO Interactive, a csapat ugyanis bejelentette, hogy a Hitman 3 mellett egy James Bond-játékon is dolgozik jelenleg. Egyelőre nem sokat tudni a fejlesztésről.

Az IO Interactive bejelentette, hogy a januárban boltokba kerülő Hitman 3 mellett egy James Bond-játékon is dolgozik, amely egyelőre a Project 007 munkacímet viseli. A PC és konzolokra készülő anyagról mindössze annyit tudni, hogy nem direkt adaptáció, hanem egy eredettörténet lesz, amely azt fogja elmesélni, hogy hősünkből hogyan vált 00-s ügynök. Emellett ismert, hogy a Glacier motor fut alatta.

A dán csapat most óriási toborzásban van, hogy felhizlalja kapacitásait a munkálatokra, emellett pedig azt is érdemes megemlíteni, hogy saját maga adja majd ki a fejlesztést - legalábbis a Hitman-sorozathoz hasonlóan a digitális változatot biztosan. Az utóbbi évek egyébként nemigen kényeztettek el minket James Bond-játékokkal, az elmúlt két évtizedben az Electronic Arts és az Activision licencelte a kapcsolódó jogokat, és nem sok maradandó alkotás került ki a kezeik közül.

4 komment - szólj hozzá!